2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی گاز خاله ی منم همینجوری همیشه کثیفه... یه کتری و قوری هم روشه که کلی لایه ی چربی و کثیفی روش گرفته... حالا انقدر مهربونه که حد نداره.. رومم نمیشه بهش بگم تمیز کن زشته... دختراشم شهرستان شوهر کردن بیچاره ها هر سه ماه یه بار میان سه چهار روز میمونن تمیز میکنن و میرن ولی دوباره از بس تمیز نمیشه همین شکلی میشه... 

یه روز خالم نذری داشت ما هم دعوت بودیم خالمینا تو حیاط غذا میکشیدن منم از خونمون گاز پاک کن و تمیز کننده ی سینک و شیر آلات بردم گازشو و سینکو اون کتری قوری رو شستم... البته گازش به هیچ وج تمیز نشد که نشد

نمیدونم شاید این گاز رو از یه جایی آورده یا کسی بهش داده گفتم که فقیرن بنده خدا ها

نمی خوام نصیحت کنم. ولی کار قشنگی نیست از کثیف بودن خونه کسی عکس بگیرید و تمسخر کنید. شما نمی دونید دلیل این شلختگی و کثیف بودن چیه...البته اگه راست گفتید و واقعا اجاق گاز خونه است... بیشتر به یک مکان عمومی مثل خوابگاه میمونه تا اجاق گاز یک تازه عروس... 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم