2777
2789
عنوان

توی رویا هاتون همسرتونو چطوری تصور میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 32 پست

من همیشه تو ذهنم شوهر ایندمو یه مرد ریش دار خیلی مذهبی سر به زیر با یقه بسته تصور میکردم که هر شب قراره با هم بریم مسجد نماز جماعت بخونیم😜

الان شوهرم خیلی به روز ، تیشرت پوش، معمولا ته ریش داره گاهی هم کاملا صاف و صوف میکنه😅 اعتقاداتش هم خیلی معمولی، مهم اینه که اون چیزایی که خط قرمزم هست رو رعایت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصوری نداشتم خیلی بچه بودم و سطحم پایین بودفقط عشق میخواستم ولی خب یسری چیزا واقعا واسم مهم بود مثل ...

منم همینطور 

اخلاق برام مهمه 

حاضرم طرف پول نداشته باشه شغلش پرستیژ نداشته باشه ولی اخلاق داشته باشه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
اره تهدیدمم کرده بودی 🤣🤣🤣گفتز نمیدونم عددی نیستیو اینا

واقعا یادم نیست ایشالله ک خیره😂

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
رویاپردازیم اینه ک نمیتونم دوسش داشته باشم و آخرش جدا میشیم نمیدونم چرا

منم😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
وای شما مدرس زبان ژاپنی این دوستت دارم به ژاپنی چی میشه😁😁

معمولا suki یا dai suki میگن. فرمی که معنی خیلی عمیق‌تری داره و کاربردش هم خیلی کمتره aishiteru هست (ai shite iru) برای ابراز عشق عمیق بین زن و شوهر 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
چ جالب !!پس من تنها نیستم ک رویاپردازیم راجع ب ازدواج منفیه

آره بابا منم اونجوریم مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه شبا هم قهر میکنیم ولی باهم میخوابیم🤣

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
تاپیک دانشگاه شیرازت

اوه یادم اومد 

بیخیال دیگه گذشته  دنیا کوچیکه نینی سایت کوچیک تر😂

معمولا suki یا dai suki میگن. فرمی که معنی خیلی عمیق‌تری داره و کاربردش هم خیلی کمتره aishiteru هست ...

خودتونم ژاپن هستین؟ 

اخه میگن خیلی زبان سختیه چطور یادش گرفتین با توی محیط قرار گرفتن؟ 

دای سوکییی😅

ما قهر میکنیم ولی من بعدش میرم رو کاناپه میخوابم

وای خدا😂

فکر نمیکردم یکی مثل من باشه

خودتونم ژاپن هستین؟ اخه میگن خیلی زبان سختیه چطور یادش گرفتین با توی محیط قرار گرفتن؟ دای سوکییی😅

بله، الان ایرانم البته.

بله زبان سختیه، اوایل کلاس گرفتم بعد خودخوان ادامه دادم با کمک دوستهای ژاپنی و همسرم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
2810