2777
2789

و چی گیریتون اومد از اخرش 

اقا من ک مجردم ولی معیارامو میخوام بگم 

معیار من اول از همه اینکه طرف دوستم داشته باشه 

دوم اینکه آدم درستی باشه اهل حق و ناحق باشه کاری باشه  بد دل نباشه جربزه داشته باشه

سومین معیارپ اینکه اخلاقامون بهم بخونه   یک جورایی مکمل هم باشیم اختلاف اخلاقی نداشته باشیم . 

چهارمین معیارم خانوادشه و اینکه من انتخاب خانوادشم باشم اگر اخلاق خانوادش اوکی نباشه پسر شاهم باشه فایده نداره 

پنجمین معیارپ تحصیلات و شغل ابرومندانه و شغلی حلال وار باشه  

خونه و ماشین و اینام ماشین ک حتما باید داشته باشه ولی خونه نداشته باشه هم قابل قبوله همه ک از شکم مادرشون  خونه نداشتن 

نظر شما چیه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

یه مرد خوشگل جنتلمن 

اخرش یه خیانتکار زشتو نصیبم شد 

جالب اینجاست دلم داره براش پر میزنه 

اون.... 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوونه بود و همش دعوا میکردیم تو خیالاتم بعدشم طلاق گرفتیم😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
یه مرد خوشگل جنتلمن اخرش یه خیانتکار زشتو نصیبم شد جالب اینجاست دلم داره براش پر میزنه اون....

چرا اینقدر لاشی و کثافتن اخرشم کسی ک دلش پر میزنه و نمیتونه دوریشو تحمل کنه ماییم؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

همین شوهرم رویای نوجوونیم بود

همیشه میخواستم معروف و زیبا و خوش تیپ و خوش هیکل باشه

اونموقع نمیفهمیدم اخلاق چقدر مهمه

خدا بهم داد ولی اخلاقش زیر صفره باعث‌ شده هیچیش دیگه برام جذاب نباشه

ارزو کردنی کامل بخوایین ناقص نخواین

تصور خاصی نمیکردم، فقط دوست داشتم چهره‌ی آسیای شرقی داشته باشه که همونم شد 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

وااای جرررر🤣🤣

تاپیک قبلیتو خوندم یکیشو ما خیلی بد چند روز پیش دلوا کرده بودیم الان انگار ن انگار حواسم نبود اصلا🤣🤣🤣🤣

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
وااای جرررر🤣🤣تاپیک قبلیتو خوندم یکیشو ما خیلی بد چند روز پیش دلوا کرده بودیم الان انگار ن انگار حو ...

جدا؟ منم یادم نبود 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

تصوری نداشتم خیلی بچه بودم و سطحم پایین بود

فقط عشق میخواستم ولی خب یسری چیزا واقعا واسم مهم بود مثل راستگویی و احترام ...

بعد دیدم یه روانی بیماره

خلاصه بعدش با نامزد سابقم آشنا شدم و از نطر اخلاقی یه مرد تمام بود 

این دو تا تجریه خیلی بهم نشون داد نه تحصیلات مهمه نه قیافه نه شغل نه پول یسری چیزا رو اون قبلی داشت ولی نابودم کرد ولی این نداشت و از دست اون راحتم کرد

برای همین الان واسم اخلاقیات حکم اولویت رو داره 

بعد چیزای فرعی

شوهر آینده ام رو هم همین طور تصور میکنم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
تصور خاصی نمیکردم، فقط دوست داشتم چهره‌ی آسیای شرقی داشته باشه که همونم شد

وای شما مدرس زبان ژاپنی این 

دوستت دارم به ژاپنی چی میشه😁😁

2810