2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کاردانش و فنی و حرفه ای

196 بازدید | 31 پست

سلام من پسرم و قراره انتخاب رشته کنم 

بنظرتون چه شغلی بین فنی و حرفه و کاردانش بردارم که به آیندم خوب باشه و بتونم درامد خوبی داشته باشم

از طرف مدرسه هدایت تحصیلی رو دستکاری کردن نمیتونم رشته های دیگه بردارم

من شنیدم رشته های کاردانش بهتره چون کلی تر هست راحت وارد بازار کار میشی 

من داداشم رفت برق و آسانسور ، بازار کارش خوبه فکر کنم و کاراش عملیه و باید هزینه کنی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم رشته های کاردانش بهتره چون کلی تر هست راحت وارد بازار کار میشی من داداشم رفت برق و آسانسور ...

بین برق ساختمان و برق خودرو و کامپیوتر موندم

والا معدل امسال منم ۱۷ شده فنی هم الف نیاوردم

منم حتی خواهرم با نمره ۱۹ فرستادن فنی نمره پایین تر اون کلاس فرستادن نظری اگه زیر میزی می‌دادیم به کجاها میرسیدیم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
منم حتی خواهرم با نمره ۱۹ فرستادن فنی نمره پایین تر اون کلاس فرستادن نظری اگه زیر میزی می‌دادیم به ک ...

مدرسه ما افرادی که پارتی دارن رو اولویت قرار داده و ما بدبختا رو گذاشته ته پیاز

خودم بیشتر به کامپیوتر و برق ساختمان و برق خودرو علاقه دارم

مکانیک و خودرو رو دیدم واقعا پول توشه 

کامپیوترم یا خیلی باید مغز باشی یا خییلی پشنکار داشته باشی موقعیت مالی و دیسیپلین خوبی داره اون کارای تاپش