2777
2789
عنوان

چه اسمی مناسبه برای

50 بازدید | 5 پست

انلاین شاپ میخوام بزنم 

لوازم آشپزخانه مث دم کنی و نمگیر و پیشبند و ...

اسمشو چی بزارم؟

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

چیکن شاپ

چیکار به معنی آشپزخونه هست.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکن شاپچیکار به معنی آشپزخونه هست.

چیکن میشه مرغ

کیتچن میشه اشپزخونه 

قشنگ بود مرسی 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
چیکن میشه مرغکیتچن میشه اشپزخونه قشنگ بود مرسی

منظورم همون بود اشتباه تایپی شد.

خواهش میکنم  🩷

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

چیکن میشه مرغکیتچن میشه اشپزخونه قشنگ بود مرسی

منظورم همون بود اشتباه تایپی شد.

خواهش میکنم  🩷