2777
2789

سلام دوستان خوبم. نمدونم منو میشناسین یا نه من همونم که ۴ ماه اول بارداریم همزمان پریود هم میشدم. ولی اینو میدونم که‌ زمانی که آزمایشم مثبت شد ماه قبلش دی بود و آخرین پریود واقعیم ۵ دی بودش. سونوی ۱۲ هفته بهم گفته۱۸ مهر زایمان میکنم و سونوی۳۲ هفته گفته۱۳ مهر. دکترمم میگه سونوی ۳۲ درست گفته. اما بچه ها حالا تو سایت یا توی دوستام میبینم که کسایی هستن که تاریخ پریودشون بعد ۵ دی بوده مثلا یکیشون ۱۵ دی بوده اما سونوگرافی تاریخ زایمانش رو خیلی زودتر از من بهش گفته. عایا بنظر شما سونوگرافیهای من اشتباه کردن؟؟ اخه نگرانی من اینه که مامانم و مادربزرگم میخان برن کربلا و تا سوم مهر نیستن کسی نیس بعد زایمانم راهنماییم کنه. مادرشوهرمم شهرستانه اگه بگم میاد ولی مامانم باشن راحتترم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اخرینن پریودم 29 اذر بود تاریخ زایمانم و زده بود 6 مهر حالا شما میشه 12 مهر تاریخ تقریبی زایمانت یعنی 4 هفته تمام ممکنه زودتر زایمان کنی یا حتی دیرتر البته طبیعی سزارین هم که معمولا یک هفته قبل انجامم میدن...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

منم مشکلم اینه که احساس میکنم دکتر واسم زود زده تاریخ زایمانو

چون دقیقا روز بعد از آخرین پریودیو واسم زد و من مطمئنم که اون روز باردار نشدم

از تو هرچه بگویم ناخودآگاه عاشقانه میشود.😍

اولین سونو چقد با هفته بارداریت تفاوت داشت؟یعنی مثلا 7 هفته و 6 روز رفتی سونو سن جنین و چند هفته زده؟برا من دو روز فرق داشت...اون دقیق تره...

منم مشکلم اینه که احساس میکنم دکتر واسم زود زده تاریخ زایمانو چون دقیقا روز بعد از آخرین پریودیو وا ...

عزیزم این ی قرارداده فرقی ندلره لقاح کی انجام شده کلا از اولین روز اخرین پریود چهل هفته بعد رو میزن تاریخ زایمان

عزیزم این ی قرارداده فرقی ندلره لقاح کی انجام شده کلا از اولین روز اخرین پریود چهل هفته بعد رو میزن ...

خب من زایمانم طبیعیه 

مادرشوهرم میخواد بیاد پیشم بنده خدا تاریخ مصاحبه که بهش دادن 10 روز قبل از تاریخ زایمانه و مطمئنا تا اون تاریخ جوابشو نمیدن

کلا گیجمو داغون

از تو هرچه بگویم ناخودآگاه عاشقانه میشود.😍

دوست عزیز اگر تصمیم داری زایمان طبیعی کنی باید بدونی تاریخی که پزشک یا سونو میده یک چیز تقریبی هست چون زایمان طبیعی یک پدیده غیر قابل پیش بینی هست بطور طبیعی  از هفته ۳۸ تا ۴۲ هفته ممکنه زایمان اتفاق بیفته. اگر خدای نکرده زایمان زود رس در هفته کمتر از ۳۸ اتفاق نیفته. اینو دیگه فقط خدا میدونه.انشاا.‌.که نی نی تون بسلامتی بدنیا بیاد

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.