هم سکه هم پروفیت هم کارتهای ک روزانه دریافت میکنی (ی پنج میلیونی و یک ی میلیونی)
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍
نه بابا مرحله هم مهمه اما نه که به مراحل پایین چیزی نرسه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشگلم من اطلاعی ندارم راجع به این موضوع،یه سری دوستا و فامیلام مشغولش بودن از اونجا این چیزارو میدونم،اومدم هم بپرسم ببینم آخر لیست شد این همه درگیرش بودن یا نه🫠💞
نه میدونی گفته برا اساس لول کارتا و پروفیت اگه پروفیت ی میل باشه چیزی نمیشه خوب وقتی برسونی سه میل عرض سه ساعت نه میل میگیری هرچی خرج کردی طی دوروز میگیری...
وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨