2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منشیا هر روز با هزار مریض سر و کله میزنن زیاد حوصله نمیمونه براشون بهتره پدرتون وقتی میبینه را ...

ابروش جلوی بیمارا ومن رفت خیلی ناراحت شد که بیرونش کرد

بابام یکم اصرار کرد منشی داد زد برو بیرون من اعصاب ندارم

منشی خیلی بیخود کردن یه ادمی که بیمار هستن را اینجور بیرون کنند! مگه رایگانه!

کسی نیست به این منشی ها بگه دکتر با اون سوادش اینقدر خودشو نمیگیره شما که دیگه ....

عزیزم باید همونجا میرفتید و به دکتر میگفتید، اگه هم نمیخواهید باهاش دربیفتید دفعه دیگه به دکتر بگید.

دکترا به شدت روی رفتار منشی های از خود راضیشون حساسند.

از بس از طریقش جواب این ادما را نمیدیم که به خودشون اجازه دادن با یه انسان اینجور برخورد کنند!!!

انکار مریض از سر دلخوشی میره دکتر، اون هزینه های سرسام اورشون یه طرف این اخلاقای از خود راضی هم یه طرف

برای همین میگم احمقم ..نتونستم از بابام دفاع کنم

نیستی...

تو فقط درجه شعورت از اون بالا تر بود😏😉

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
یکم دیر رسیدیم نوبت گذشته بود بابام اصرار کرد و اونم با بی ادبی بابامو بیرون کرد

عزیزدلم

اون ادم بیشعوری بوده که اماده ی حمله بوده

شما شعورتو رسوندی که چیزی نگفتی و اماده ی وحشی بازی نبودی

منشی خیلی بیخود کردن یه ادمی که بیمار هستن را اینجور بیرون کنند! مگه رایگانه!کسی نیست به این منشی ها ...

جلوی دکتر اینجوری گفت دکترم داشت نگاه میکرد هیچی نگفت ...من الان ناراحتم چرا هیچی بهش نگفتم ...

عزیزدلماون ادم بیشعوری بوده که اماده ی حمله بودهشما شعورتو رسوندی که چیزی نگفتی و اماده ی وحشی بازی ...

اصلا بلد نیستم از حقم دفاع کنم ....خدا ازش نگذره امروزمونو خراب کرد ..بابام ناهارم نخورد از ناراحتی

اصلا بلد نیستم از حقم دفاع کنم ....خدا ازش نگذره امروزمونو خراب کرد ..بابام ناهارم نخورد از ناراحتی

بعضیا همیقدر بیشعورن و احمقن

حماقتشون باعث میشه دهنشونو بدموقع و بی ادبانه باز کنن

شما عزیزم مشکلی نداری اگر باتوجه به این موضوع فکر میکنی نمیتونی از خودت دفاع کنی بدون اشکالی نداره بعدها یاد میگیری 

هرچقدر ادم بیشتر تو این شرایطا باشه بیشتر یاد میگیره نگران نباش

جلوی دکتر اینجوری گفت دکترم داشت نگاه میکرد هیچی نگفت ...من الان ناراحتم چرا هیچی بهش نگفتم ...

عزیزم من بیشتر اوقات موافق جواب ندادنم، ولی برای یه ادمی که از سر دلخوشی نرفته دکتر و بد برخورد بشه با اون همه حق ویزیت و ... بدرفتاری حالمو بد میکنه، با این جواب ندادنها اون منشی پروتر میشن، جاش بود شما جوابش را میدادید البته نه مثل خودش، چون شما قطعا مثل اون ادم نیستید. 

ایندفعه هم نمیخواد ناراحت باشید، کاری که شده، فدای سر خودتون و پدرتون، همه خیلی جاها بوده که باید جواب میدادن و جواب ندادن و توی دلشون مونده

اره جلوی دکتر اینجوری گفت ..مطبم شلوغ بود

چقدر دیر رسیدید؟

خب وقتی شلوغه نباید دیر برید چون بقیه مریضا شاکی میشن باید آخرین نفر برید داخل که اونم سه چهار ساعت باید معطل بشید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بااین اوصاف مطمئن باشید باراولش نبوده و پدر شما پیش بقیه خورد نشد برعکس رفتار بی ادبانه ی منشی بوده ک خودشو پیش بقیه خراب کرده 

میتونست با کمی تاخیر بفرسته داخل 

کاری ندارم ک شما چیزی نگفتی یا ولی من بودم درجا میگفتم اعصاب نداری دراولین فرصت خودتو ب یه روانشناس نشون بده

2810