2777
2789

بله برا من کم میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من هم کم میشه

اگر از قبل پریود استفاده کنم یه ۱۰ روزی تاخیر میوفته با این پریودم منظمه😑

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
الان روز اول خوردم میتونم قطع کنم ؟ قطع کنم درست میشه ؟

تا وقتی اثراتش کلا از بدن دفع بشه بعدش درست میشه

سعی کن اب زیاد بخوری دفع کنی از خونت پاکسازی بشه اثرش 

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
الان روز اول خوردم قطع هم کنم تا آخر مثل لکه بینی کمه یا قطع کنم الان خونریزی زیاد میشه ؟

فعلا کم 

البته بستگی به بدن هرکس و فعالیت و تغذیه هم داره

زیاد فعالیت کنی و تغذیه قاعده اور بخوری شاید بیشتر شد

فعلا کم البته بستگی به بدن هرکس و فعالیت و تغذیه هم دارهزیاد فعالیت کنی و تغذیه قاعده اور بخوری شاید ...

عرق کاسنی ماثره چون سردیه تو پریود نخورم ؟ این لکه بینی زیاد نمیشه واقعا رو اعصابمه

عرق کاسنی ماثره چون سردیه تو پریود نخورم ؟ این لکه بینی زیاد نمیشه واقعا رو اعصابمه

عرق کاسنی سردیه نخور فعلا

چرا پیاده روی نمیری یا رقص