2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینکارو کردم سال بعدشم پسرمو باردار شدم ناامید نباش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به عنوان کسی که تو غربالگری ها مشکل بچه رو تشخیص ندادن و بعد تولد فوت کرد میگم خداروشکر کن سخته عذاب میکشی میگی چرا واسه من ای اتفاق افتاد ولی همین که متوجه شدن باید شاکر باشی تصور کن تشخیص نمیدادن چه فاجعه ای به بار میومد حتی من که بچم فوت کرد بازم میگم خدارو شکر این دنیا آدم سالمش هم سختی میکشه‌ بارداری بعدیت یه نی نی سالم و خوشگل به دنیا میاری و تلخی این اتفاق برات کمرنگ میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من ntبالاست منتظرجواب غربالگریم خیلی اعصابم خورده میترسم

دکتر بگه سقط کن😭😭😭

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
من ntبالاست منتظرجواب غربالگریم خیلی اعصابم خورده میترسمدکتر بگه سقط کن😭😭😭

عزیزم من هم سلفریش دادم هم آمینوسنتز روز آخر هفته هجدهم مجوز سقط دادن همون شب بستری شدم و گل نازم سقط شد توی این یک ماه انقدررر غصه خوردم خدا میدونه الهی سر هیچ کافری نیاد خدا ما رو ببخشه

مادر دل شکسته
عزیزم من هم سلفریش دادم هم آمینوسنتز روز آخر هفته هجدهم مجوز سقط دادن همون شب بستری شدم و گل نازم سق ...

متاسفم 

اره واقعا 

منم حالم بده 😭😭😭

میترسم منم مجبور به سقط بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
متاسفم اره واقعا منم حالم بده 😭😭😭میترسم منم مجبور به سقط بشم

نگران نباش فقط وقت هدر نده آمینوسنتز حتما انجام بده تا خیالت راحت بشه، یکبار رفتم بیمارستان دولتی پزشک اونجا برام انجام نداد گفت سونوی تو مشکلی نداره ان تی هم بخاطر سن این عدد سلفریش انجام بده تا جوابش بیاد دو هفته طول کشی رسیدم به هفته هجده فهمیدم سندروم داون اورژانسی آمینوسنتز انجام دادم اونم تاییدش کرد رفتم پزشک قانونی و مجوز سقط دادن روز آخر ساعت آخر، چه جهنمی گذروندم هنوزم حال روحیم خوب نشده

مادر دل شکسته
نگران نباش فقط وقت هدر نده آمینوسنتز حتما انجام بده تا خیالت راحت بشه، یکبار رفتم بیمارستان دولتی پز ...

چقدر بد😔

مرسی از راهنماییتون 🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم. من ژنتیک خوندم گفتم شاید حرفام یکم حالتو بهتر کنه. 

اگر آزمایشات نشون داده جنین مشکل ژنتیکی داره مجوز سقط رو بگیر و این کارو انجام بده. چون بچه ای که با مشکل ژنتیکی مثل داون متولد میشه هم خودش خیلی اذیت میشه طفلک، و هم خانوادش. 

افراد داون جدا از خصوصیات ظاهری و یادگیری کند تر و.. که دارن عمرشون در برخی موارد خیلی بلند نیست و در برخی موارد هم باید دارو مصرف کنن ما توی فامیلمون داشتیم که دارو مصرف میکرد تا آروم بشه وگرنه اعصابش خرد میشد و به خودش آسیب می رسوند. 

حرف اصلیم اینه؛ نگران نباش اصلا. اگر لازمه سقط کنی انجامش بده و توکل کن به خدا و زیر نظر پزشک ژنتیک بعدا مجددا اقدام به بارداری کن تا انشاالله بچه سالم خدا بهت بده. 

شانس بارداری موفق و زایمان بچه سالمت خیلی بالاست و طبق شواهد ژنتیکی وقتی یک تخمک در یک ماه از یک خانم آزاد میشه که چسبندگی داره و جنین حاصل از لقاحش داون میشه، در ماه های بعدی شانس آزاد شدن تخمک سالم خیلی بالاست. 

سن مادر خیلی تاثیر گذاره توی این مورد. 

سلام عزیزم. من ژنتیک خوندم گفتم شاید حرفام یکم حالتو بهتر کنه. اگر آزمایشات نشون داده جنین مشکل ژنتی ...

عزیزدلم ممنونم از لطفت، چهل روز پیش متاسفانه سقطش کردیم با مراجعه به پزشکی قانونی، ما مادرها تا قیامت جیگرمون میسوزه از این نوع سقط، بله متوجه عواقب تولدش و مشکلات احتمالی بودیم و این تصمیم سخت گرفتیم. بچه های سندروم انواع دارن؟ برای ما تریزومی ۲۱ بود ولی ظاهرا نوع موزاییسم و جابجایی هم هست که خفیف تر هستن؟ من از عواقب اخروی این ماجرا میترسم، خدا همه ما رو ببخشه. ممنونم از دعای خوبتون منتهی دیگه سن من داره بالاتر میره ۳۶ سالم بود که نطفه شکل گرفته بود الان ۳۷ سالمه و دکتر گفت یکی از دلایلش سن بالای مادر هست، ضمن اینکه ازدواج ما فامیلی هست هرچند قبل از ازدواج آزمایش ژنتیک هم دادیم و گفتن مشکلی ندارید نمیدونم چرا بازم این اتفاق تلخ برامون رقم خورد.

مادر دل شکسته