2777
2789
مرسی عزیزم همینکار میکنم‌ .حریره بادام هم که از هفته دومه درسته؟

من حریره بادام ندادم چون بادوم الرژنه

بعد فرنی سیب پختم بهش میدادم یا سیب پخته همبشه تو یخچال دارم میریزم تو فرنی 

بعد اون هویج

کدو سبز

کدو حلوایی

به 

گلابی

سیب زمینی

هرکدومو تک تک بخارپز یا ابپز کن پوره کن بهش بده هرکدومو چندروز بده بعد بعدیو امتحان کن

بعد اینارو میتونی باهم قاطی کنی بدی

بهش مرغ یا بلدرچین میتونی بدی

ماکارونی

پیاز

نون لواش

جوپرک

اینا چیزایی ک تاالانک دختر من ۸ماهشه  فعلا دکتر گفت میتونی بدی

شیرخشک اصلا نمیخوره. چرا تویه کارت بهداشت نوشته شیرپاستپریزه

ن .یه پیمونه پودر شیر خشک رو بریز تو فرنی که از دما افتاده .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چندبار اول آب بریز بعدش شیر پاستوریزه دوتا بچه هامم همینجوری دادم بهشون دکترم گفت خوبه تا یکسالگی ففط شیر محلی ندی بهتره 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

دیوار سرچ کن براش شیر بز بخر،نزدبک تربن شیر ز شیر مادره،

شبر گوسفند خیلی گرمه،شیر گاو(هلشتاین) پر از هورمون استروژنه.  بشدت مضره حتی برا خودتون،ولس برو طب سنتی دارویی بهت بدن ک شیرت زیاد شه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

فرنی را با شیر پاستوریزه گاو میتونید درست کنید.استفاده از شیر بعنوان نوشیدنی برای کودک زیر یکسال توصیه نمیشه اما در تهیه غذا منعی نداره.

کارشناس ارشد تغذیه هستم.خوشحال میشم از پیچ و سایت من دیدن کنید dietak.ir