2777
2789
چی بوده مگه اخه که ایشون انقدر پیگیره؟ به چه جرمی میخوان شکایت کنن؟

شوهرش دوس دخترداره و مزاحم منم میشده من به خواهرم‌گفتم دوس دختراشو کاراشو که بفهمه خواهرمم شکایت کرده ببینه طرف کی بوده ک من بودم من فقط دلم میسوخت😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خکب آی پی بافیلترشکن مگه عوض نمیشه بافیلترشکن ای پی تغییرمیکنه سیمکارتی ک روشن بوده هم خاموش شده

از اونجایی که خونوادم تو راس این چیزا هستن میدونم که پلیس فتا به صورت خیلی گسترده ای دسترسی به همه چیز و داره ، اگه بخواد پیدا کنه ربطی به فی*لترشکن و سیمکارت خاموش نداره ، سیمکارت بالاخره به نام یکی بوده این یه راهش ، ضمنا آی پی گوشی با لوکیشن فرق داره ، میتونن ببینن که پیج توی چه مدل گوشی فعال بوده و یه سری اطلاعات از موبایل پیدا میکنن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
از اونجایی که خونوادم تو راس این چیزا هستن میدونم که پلیس فتا به صورت خیلی گسترده ای دسترسی به همه چ ...

چز بگم خودم حضوری رفتم گفتن امکان نداره سرورش داخل ایران نیس مگراینکه مشکل امنیتی باشه دیگ نمیدونم شماروچه حسابی میگی

از اونجایی که خونوادم تو راس این چیزا هستن میدونم که پلیس فتا به صورت خیلی گسترده ای دسترسی به همه چ ...

حتی گفت مردم میلیون ها ازشون کلاهبرداری شده بیخیال شدن چه برسه به پیام اینستا