2777
2789
عنوان

خانو ما اگه یه وقت

257 بازدید | 28 پست

خدایی نکرده شوهرتون زمین گیربشه دیگه نتونه راه بره نتونه حموم کنه خودش نتونه کاراشو بکنه نگه اش میدارین 

باهاش میمونید حمایتش میکنید بهم محبت میکنی یانه

من خودم واقعا نمیدونم دوسش دارم ولی نمیدونم تو این شرایط قرار بگیرم میتونم نگا اش دارم یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره با جون و دل ولی از همسرم مطمعن نیسم این شرایط کنارم میمونه یا نه چون ی پریود ساده میشم یا میگرن ...

میدونی چی بده اینکه همسرت بهت بگه دوست دارم ولی بعدا یه چیزیت بشه ولت کنه بره فامیلمون خیلی عاشق شوهرش بود تصادف کر د فلج شد شوهرش روش زن اورد ولی اون طلاق گرفت این چجور عشقی که مرد داره به زنش اخه

میدونی چی بده اینکه همسرت بهت بگه دوست دارم ولی بعدا یه چیزیت بشه ولت کنه بره فامیلمون خیلی عاشق شوه ...

اینم همینجوریه شبو روز بیخ گوشم حرفای عاشقانه میزنه خیلی خوبه رفتاراش با من هرچی بخام سه سوته فراهم میکنه از خودش میزته خرج من میکنه ولی نمیدونم چرا طاقت بیماری نداره پریود میشم انگار اونم پریود شده یا مثلا گاهی سردرد میگرنی ک میشم باید دوروز بگذره تا خوب بشم دوروز میوفتم تو رخت خاب میاد چپ میره راست میره غر میزنه یا یه جمله تکراری ک هوووف توام ک همیشه سرردردی! اینقد دلم میشکنه اون روزا

میدونی چی بده اینکه همسرت بهت بگه دوست دارم ولی بعدا یه چیزیت بشه ولت کنه بره فامیلمون خیلی عاشق شوه ...

بنظرم یکی از دلایلی که مادر جایگاه خیلی بالایی داره .همینه که فداکاری هایی میکنه که هیچ احدی برات حاضر نیست بکنه .

هرچند الان میگن از مادر تقدس زدایی کنید تا زن ها مجبور به فداکاری های کور کورانه نباشند و اوناهم از حق زندگیشون استفاده کنند برابر با بقیه .

ولی میدونی این سال‌های اخیر که به آدما دارن یاد میدن منطقی و بی احساس باشن .زود ترک کنند زود جدا بشن و قید بزنن دنیا خیلی زشت و بی رحم تر شده ....

نمیدونم شاید این رویکرد جدید تو بلند مدت جواب بده و آسیب هایی روانی کم بشه یا بالعکس . بهرحال هرچیزی زیادیش سمِ حتی محبت .

من اینکارو برای همسرم میکنم چون قدرتش رو دارم لابد .

من تربیت شده مادرمم که کلی خاطره داریم از پرستاری کردن از حیوونای آسیب دیده و رسیدن به گیاه ها و مهربونی با دشمن خودت چونکه زمین‌گیر و مریض شده ‌

این ارزش نهادینه شده تو شخصیت منه .براش آماده شدم عمری.

اما آیا شوهرمم باهمین ارزش ها بزرگ شده و روحش به این درک و بزرگی رسیده ؟ عشق یعنی شدت علاقه .بنظرم صرفا شدت علاقه سبب بزرگی روح و قلب نمیشه . 

کلا عشق در برابر انسانیت هیچی برای گفتن نداره .

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !
اینم همینجوریه شبو روز بیخ گوشم حرفای عاشقانه میزنه خیلی خوبه رفتاراش با من هرچی بخام سه سوته فراهم ...

مرتبط با تربیت اش هست . یعنی احتمالا تو خانوادشون چنین با خودش وبقیه موقع کسالت رفتار می‌شده.  مردا بیشتر اینجوری میشن چون کلا از کودکی وقتی آسیب دیدن همه بهشون گفتن مرد که گریه نمیکنه .چیزیت نشده تو مردی شدی برای خودت . در واقع انکار شده آسیب هاشون و درد هاشون 

حالا فاقد حس همدردی شدن

ربطی به میزان عشق اش نداره .

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !
مرتبط با تربیت اش هست . یعنی احتمالا تو خانوادشون چنین با خودش وبقیه موقع کسالت رفتار می‌شده. مردا ...

شاید همینطور باشه شوهر من بچه اخره و اصلا هیچ‌توجهی ب خاسته هاش و احساساتش نمیکنن همیشه سرکوبش کردن هیچوقت ندیدمش بهش محبت کنن هیچوقت جز اولویت ها نبوده همیشه طرد شده از سمت خانوادس

اره دیگه عشق و دوست داشتن که فقط برای سالم بودن نیس اینجا هاس که آدم عشقش معلوم میشه

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤