|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کوچکترین حرفامو بهش میگفتم ولی اون روزی که برگشت گفت برو خونه مادرشوهرت ببینم همینطور با روی باز ازت پذیرایی میکنه انگار باهش غریبه شدم
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خیلی چیزامو بهش میگم ولی خوب یه سری حرفا رو نمیشه زد بهش 😅حساسه ولی فکر کنم میفهمه ولی به روی خودش نمیاره ...تهشم دعوا هم میکنیم سر بی جنبه بازیاش ولی باز یه جاهایی که قکرشم نمیکنم هوامو داره
من مادرمو دوست دارم خیلی ولی هر چیزیو نمیشه بهش گفت بعضیاشو بگم غصه میخوره دلم نمیاد
بعضیای دیگه بگم سرزنش وسرکوفته
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است