2777
2789

سلام من پایه نهم هستم وبا معدل ۱۶.۸۶صدم ریاضی تجدید شدم اگه وایسم شهریور امتحان بدم دیگه  تا اون وقت ظرفیت مدارس هم پر شده چیکار کنم آیا راهی هست که یجوری قبول شم 

از روزی کارنامه گرفتم تا الان استرس واضطراب شدید  دارم وخیلی عصبی وافسرده شدم  وحالم خیلی بد شده 

فقط وقتی حالم خوب میشه که این مشکلم حل شه 

میشه کمک کنید راهی هست یانه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تک ماده نمیتونی بزنی ؟

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خب تبصره بزن

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
مدرسه خودتون چی میگهبرید به مدارس دبیرستان شرایطتتون رو‌توضیح بدید شاید مدارکتون رو بگیرن تا بعد پاس ...

میگن نمیشه آخرش که فقط به سلامتی خودم صدمه میزنم از بس غصه میخورم 

تک ماده نمیتونی بزنی ؟

میگن باید ضریب 30 باشه مال من ۲۲ 

اما من داخل اینترنت نگاه کردم نوشته بود که برای یک درس ضریب لازم نیس برای دو درس ضریب ۳۰ میخاد 

اما یک درس رو همینجوری تک ماده میزنن اگه معدل بالای ۱۰ باشه

سلام عزیزم 

به خودت استرس وارد نکن و فقط فقط تلاش کن و توکل کن به خدا 

برای انتخاب رشته باید فرم تعیین رشته ی مجدد بگیری نگاه کن ببین ثبت نامش تموم نشده باشه 

بعد بشین ریاضی رو خوب خوب بخون تو اینترنت بزن ریاضی tvو طبق اون کلیپ ببین و کتابت رو حل کن 

مطمئن باش اگه تلاش کنی نتیجه اش رو میبینی 

بعد شاید نتونی بری مدارس خیلی خوب شهرتون ولی اشکال نداره 

اگه خودت ام بتونی طبق کتاب های کمک درسی عالییی تلاش کنی و با برنامه ریزی که خودت هم می تونی انجام بدی چون هیچکس بهتر از خودت شخصیتت رو بهتر نمی شناسه اما سعی کنی یه سرچی داشته باشی که برنامه ات اصولی باشه 

و تلاش کن و مطمئن باش که حتی اگه تو یه مدرسه ی سطح پایین هم درس بخونی مهم خودتی و اگه خودت رو با تلاش به سطح بالاتری برسونی موفق می شی