2777
2789
سوگند جان خدا بهت ببخشه
گریه همراه باناراحتی میشه ناشکری
خدارو خوش نمیاد
من که میبینی دودلم شرایط زندگیم جور نیست. نمیتونم اینجا درد دل کنم .ولی خدا خودش میدونه که واقعا عاشق بچم. شرایط زندگی بر وفق مرادم نیست. شایدم دارم ناشکری میکنم.
مامان منم سر من خیلی گریه میکرد .3تا دختر پشت هم.
الان تنها کسی که به دردش میخوره من و همسرم هستیم. آینده رو کی دیده.
ایشااله که قدمشون خیر باشه
خدایا ...مارا ببخش بخاطر همه درهایی که زدیم و هیچکدام خانه تو نبود!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
افسون جان می بینم که آواتار ما شبیه همه آخه این نینی خیلی شکل پسر منه (البته از نوع آریایی اش!)
در مورد سوالت باید بگویم من تخت پارک فارلین گرفتم و از سه ماهگی کوچولوم را در آن می خوابانم خیلی راضی هستم .از تخت چوبی که برای پسر اولم گرفتم خیلی بهتره .سبکه خیلی جاگیر نیست .شبا کنار تخت خودمان است و روزا گاهی میارم تو هال تا از آشپزخانه دید داشته باشم.

من یه دخمل شیطونه 1 ساله دارم همیشه آرزوی یک دختر را داشتم می خواهم که هممه چیز مال اون باشه و به آرزوهاش برسه و راستش میدانم که بچه تک تنها هست اما من و همسرم از نظر مالی انقدر نمی توانیم دومی را ساپورت کنیم و همینطو ر شرایط سنی مان
می دانید به نظرمن هر کسی خودش باید شرایط زندگی اش را بسنجد یک بچه داشتن خیلی بهتر از اینه که 2 تا یا 3 تا باشن و پدر و مادر عاجز از نگهداری باشند
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
من یه دخمل شیطونه 1 ساله دارم همیشه آرزوی یک دختر را داشتم می خواهم که هممه چیز مال اون باشه و به آرزوهاش برسه و راستش میدانم که بچه تک تنها هست اما من و همسرم از نظر مالی انقدر نمی توانیم دومی را ساپورت کنیم و همینطو ر شرایط سنی مان
می دانید به نظرمن هر کسی خودش باید شرایط زندگی اش را بسنجد یک بچه داشتن خیلی بهتر از اینه که 2 تا یا 3 تا باشن و پدر و مادر عاجز از نگهداری باشند
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
سلـــــــــــــــام . منم بازی .

منم یه دخملی 5 سال و 3 ماهه دارم . برا دومی هم خیلیییییییی مردد هستم . یه سالی رفتم تو اقدام ولی نشد . البته شوشو کلا مخالفه ولی میگه برا دومی هم هنوز زوده . چه میدونم والا . ولی من خودم عاشق بچه ام . بخدا اگه میتونستم هر سال یکی میاوردم . ههههههههههههه . اون یه سالی هم که رفتم تو اقدام نشد . میدونم چرا . سر دختر اولم هم شوشو هی میگفت زوده . مرداد ماه بود که گفت الان دیگه وقتشه بعد از 3 - 4 سال اقدام و دکتر رفتن همون ماه باردار شدم . الانم میدونم تا وقتی اون نگه نمیشه .

افسون جون منم برا دخترم تخت چوبی گرفتم ولی تا 3-4 سالگی نتونستم ازش استفاده کنم . چون ارتفاعشم زیاد بود . ولی تخت و پارک فکر کنم تا 2 سالگی خوب باشه . چون بچه که یکم بزرگتر و شیطونتر بشه با انگشت توری هاشو سوراخ میکنه .
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من که دومی نمیخوام ......اگرم بخوام بیارم حالا حالا نمیارم ......تصمیم دارم با توجه به امکاناتم و توانایی هام بچه بیارم....
از این که فردا واسشون نتونم کاری کنم دق میکنم.... فعلا که امکانات دو تا نی نی ندارم....همین پسر شیطون بلامو بزرگ کنم خودش هنره
2810