دوستان من تازه بازنشسته شدم و میخوام خودم رو بیمه تکمیلی کنم . الان بیمه هایی که تکمیلی انفرادی می دن دی ؛ تعاون ؛ سامان واس او اس هستند .که دی از همه کمتر و اس او اس از همه بیشتر می گیره . منتهی دغدغه من اینه که هر کدوم رو بیمه شم برم برای آزمایش و چک آپ مثلا یه چیزی ازش در بیاد مثلا چه می دونم معلوم شه تیرویید دارم یا اصلا مشکلات پیچیده تر که نیاز به جراجی و .... داشته باشه ؛ می ترسم بگن نمی دیم چون قبل از بیمه این مشکل برات ایجاد شده . یا یه بیمه ای مثل اس او اس می گه دو میلیون باید بدی بری آزمایش و چک آب قبل از بیمه گرفتن که خوب من کلا چون می خوام برم چک آب می خوام بیمه شم و بعد لابد نمی دونم مثلا بگه تو مشکل قلبی داری لذا دیگه تحت پوشش نیست قلبت ! حالا سوال اینجاست که اصلا آدم بیمه می شه که مشکلات درمانی اگر داشت حل بشه نه اینکه پول بده و هیچ استفاده ای هم نکنه . من تمام دوره کاریم بیمه تکمیلی بودم و شاید کمتر از سه بار استفاده کردم الانم چون مادرم درگیر سرطان شده فکر کردم باید برم سراغ آزمایش و چک آپ و ...
اگر کسی از دوستان می تونه بهترین راهنمایی رو به من بکنه ممنون میشم زیر این پست اعلام نظر کنه