2777
2789
عنوان

مریضی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 93 پست
نمیدونم چرا مردا اینطورین کار هر روز و شب من گریس ولی امشب انقد گریه کردم التماسش کردم گفت خودتو میخ ...

عزیزم خب راست میگه اندوسکوپی گلوشو زخم میکنه اذیت میشه بالاتر گفتم از فردا پرهیز غذایی کن بخدا پسرمنم ۷سالشه هی تب میکرد و کنار گوشش باد میکرد دوستم گفت بدنشو به گرمی بگیر سردی نده بخدا رعایت کردم خوب خوب شد بدنش انگار عفونت داشت توی ازمایشم هیچی نبود ولی گرمیجات بهش دادم خوب شد

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دکتر بپرس چطوریه دقیقا بعد یواشکی ببرش اگه میتونی،بگو من مادرم دلم اروم نمیگرفت اگه نمیبردم

اخه راهمون دوره خودم تنهایی نمیتونپ باید سه ساعت با ماشین برم تو شهر خودمون فوق تخصص گوارش نیست

ولی با داداشم میبرم اگه اون راضی نشه

از یه طرفم دلم واسه دخترم میسوزهمیگم نکنه مری و معدشو زخمی کنن دیگه هیچی نتونه بخوره

عزیزم خب راست میگه اندوسکوپی گلوشو زخم میکنه اذیت میشه بالاتر گفتم از فردا پرهیز غذایی کن بخدا پسرمن ...

منم موندم وگرنه تا الان که سه ماهه حتما برده بودم میترسم مری و گلوشو زخم کنن طفلی بچم نتونه چیزی بخوره دلم میسوزه براش

خدایا درد اونو بده به من 😭😭😭دارم میسوزم

اخه راهمون دوره خودم تنهایی نمیتونپ باید سه ساعت با ماشین برم تو شهر خودمون فوق تخصص گوارش نیستولی ب ...

نه نگران نباش عزیزم،حواسشون هست ،توام بگو خیلی احتیاط کنن

بلا دور باشه از دخملت🩷🩷

نه نگران نباش عزیزم،حواسشون هست ،توام بگو خیلی احتیاط کننبلا دور باشه از دخملت🩷🩷

فدات عزیزم خیلی ممنون بخاطر راهنماییات لطف کردی

اگه میشه واسه دخترم دعا کنین ممنونم

منم موندم وگرنه تا الان که سه ماهه حتما برده بودم میترسم مری و گلوشو زخم کنن طفلی بچم نتونه چیزی بخو ...

نترس عزیزم فعلا دست نگه دار بدنشو گرم کن انشالله نتیجه میگیری

سردیجات نده مثل گوجه خیار

سرخ کردنی یا ادویه جات تو غذا نریز

بستنی و شیر و ماست نده میوه های فصل الانو نده

روزی ۱قاشق شیره انگور بده من گردو و خرمارو تو خردکن ریختم قلقلی کوچیک کردم میخورد خیلی خوب بود

صبحانه بهش عسل و کره بده

رعایت کنه مطمئن باش خوب میشه چون همسن پسرمم هست میدونم

سردیجات نده مثل گوجه خیارسرخ کردنی یا ادویه جات تو غذا نریزبستنی و شیر و ماست نده میوه های فصل الانو ...

فدات گلم انشالله

دعا کن برا دخترم عزیزم خدا حافظ پسرت باشه انشالله

عزیزم قربونت برمعلایم دختر شما چیه؟بیچاره شوهر منم دیگه خسته شده انقد که دکتر بردمالان فقط میگم آندو ...

خدانکنه گلم.دختر من ورم شکمش از بچگی تا حالا مدفوع سبز معذرت میخوام لجنی دفع مخاط روده همش رو شکمش می‌خوابه آلرژی شدید جوشای پوستی نفخ شدید رفلاکس.دست میزاره رو شکمش میگه اینجام درد میکنه.شوهرم نمیبرتش دکتر💔💔فقط یه دکتر خوب بچگی با برادرم بردمش که این کال پروتکین رو براش نوشت اونموقع ۵۰۰ تومن بود.این آزمایش میزان التهاب روده رو نشون میده اگه بالا باشه اونموقع میگن که بچه کولونوسکوپی و آندوسکوپی بشه این آزمایش مدفوع دقیقتری.به یه دکتر داخلی آنلاین پذیرش ۲۴ درخواست بده و ازش بخواه که این آزمایش رو برا بچت بنویسه انشاالله خدا به بزرگی و عظمتش دلت رو آروم کنه و شفای جگر گوشتو بده احتمالا یا الرژی داره یا اینکه ویروسی اومده چند ماه دیر برطرف میشه و هر بار عود میکنه گوارش رو بهم میریزه حالت تهوع و دل درد و نبود اشتها.به هر حال خدا محافظ بچت باشه الهی که خدا کمکتون کنه و اینم مطمئن باش خوب میشه و مشکلی نیست 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
فدات گلم انشاللهدعا کن برا دخترم عزیزم خدا حافظ پسرت باشه انشالله

انشاالله خوب خوب میشه درکت میکنم بخدا💋

براش ۱۴تا صلوات فرستادم گلم

اره عزیزم همه سونو و آزمایشاش نرماله فقط لنف تو شکمش دیده شد که اونم بردم فوق تخصص گوارش گفت مهم نیس ...

دور از جون بچت عزیزم احتمالا عفونت روده یا میکروب معده گرفته اگه تونستی بگو  تست هیلوباکتری هم ازش بگیرن یا همون میکروب معده

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
خدانکنه گلم.دختر من ورم شکمش از بچگی تا حالا مدفوع سبز معذرت میخوام لجنی دفع مخاط روده همش رو شکمش م ...

ممنون عزیزم قربونت برم

انشالله بچه شمام بزودیه زود کامل خوب بشن

خدا هیچ بنده ای رو با بچش به امتحان‌نکشه