2777
2789
عنوان

مریضی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 93 پست
دور از جونش سرطان چیه دخترشاید معده اش ضعیفه،بزرگتر بشه بهتر میشهچون میگی همه چیش هم خوب بودهشاید هم ...

اره عزیزم همه سونو و آزمایشاش نرماله فقط لنف تو شکمش دیده شد که اونم بردم فوق تخصص گوارش گفت مهم نیست اصلا

نمیدونم چیکار کنم

شما تا حالا شنیدین بچه سرطان داشته باشه

۷سالشه این فقط شبا میگه بعد اونطور که میشه حالش گرفته میشه حالا هم تو ۱۰روز سه بار بالا اوورده

همسن دختر منه 

شاید از غذاشه دقت کن ببین چی میخوره وقتایی که شکم درد میشه گفتم که دختر منم میشه ولی بالا نمیاره اصلا

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه سه ماهه اینطوریهسه ماهه من شبو روز ندارم دیگه خسته شدم میگم کاش بخوابم بیدار نشم

سه شیره بگیر هر روز با آب قاطی کن بده بخره ببین چجور میشه

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

آندوسکوپی نکنم؟بخدا اصلا دلم نمیاد دلم خونه خواهرچیکار کنم چطوری درمون دردشو پیدا کنم دارم میمیرم😭� ...

عفونت نداره

شربت مترونیدازول خورده؟ بامشورت پزشک براش بگیر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
۷سالشه این فقط شبا میگه بعد اونطور که میشه حالش گرفته میشه حالا هم تو ۱۰روز سه بار بالا اوورده

عزیزم رفلاکس معده یا اسید معده س آبجی منم همین بود رفت گفت میکروب معده داره

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔
الهی دورت بگردم حال دلت رو میدونم من کشد به نزدیک چهارسال دخترم واقعا دخترم گوارشش داغون شده و شوهرم ...

عزیزم قربونت برم

علایم دختر شما چیه؟

بیچاره شوهر منم دیگه خسته شده انقد که دکتر بردم

الان فقط میگم آندوسکوپی مونده ببریم توروخدا ولی راضی نمیشه

اون آزمایش که میگین واسه چیه؟چی معلوم میشه تو اون آزمایش؟

اخه دکتر فوق تخصص گوارش فقط آزمایش خون مخفی نوشت گفت اگه رودش زخم باشه معلوم میشه بعد کلونوسکوپی میکنم اونم جوابش منفی شد دیگه نکرد

حتما آندوسکوپی ببر . چه اشکالی داره ؟؟؟؟ به شوهرت بگو دیگه خیالمون ک راحت میشه . اگر خدایی نکرده زبونم لال دیر بشه اونوقت پشیمون میشید . بعدم یه تست آلرژیک بده ، ببینید به چی حساسه . ماست برای تقویت معده خوبه . غذاهای کبابی .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اره عزیزم همه سونو و آزمایشاش نرماله فقط لنف تو شکمش دیده شد که اونم بردم فوق تخصص گوارش گفت مهم نیس ...

عشقم اره شنیدم ولی گل دختر تو نداره

الکیه مگه،از ازمایش مهمتر نداریم که سالم بوده

من میگم حساسیت غذاییه

یه مدت خوراکشو رعایت کن و زیر نظر بگیر ببین با چیا دل درد میشه

شاید میکروب معده ای چیزی داره

ممکنه اون دل درد ا. خوردن چیزیهاز اضطرابه از انگله من یادمه بچه بودم شب ک میشد همش میگفتم دلم درد دا ...

دکترم اکثرا میگه استرس داره از اونه ولی اخه بچه استرس چیرو داشته باشه

دیگه اگه آزمایشات سالمه بد به دلت راه نده ایشالله چیزی نیست.اگه مورد جدی بود نشون میداد.یکم رو تغذیه ...

نه عزیزم اصلا ربطی به تغذیش نداره کلا از بعدازظهر به بعد حالش گرفته میشه چیزی نمیتونه بخوره ولی روزا انگار همون بچه نیست

ببین انگار ی نوع ویروسه مامان۲ماه پیش سرماخورد همه آزمایشی م داد چندین متخصص هم بردنش.۳ روز خوله ۴ ر ...

مامانتون؟ دقیقا اینم نزدیک سه ماهه بعد اون سرما خوردگی اینطور شد