2777
2789
عنوان

مریضی کودک

545 بازدید | 93 پست

اصلا نمیدونم حال الانمو چجوری توصیف کنم

ولی اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین ممنونتون میشم

دخترم سه ماه پیش سرما خورد از اون موقع شبا همش میگفت شکم  درد دارم فقط شبا‌ یه چند روزی وسطا خوب میشه دوباره بازم همونطور الان دو هفته ای میشد خوب شده بود ولی دوباره یه ده روزی میشه بعضی شبا میگه شکمم درد میکنه و هیچی نمیخوره خوردنی هم بالا میاره انقد میترسم الان از وقتی بالا اوورده دارم گریه میکنم چشام باز نمیشه 

خیلی میترسم بنظرتون بچه ها سرطان میگیرن؟😔😭همش میگم نکنه مریضیه بدی داشته باشه دارم دق میکنم

در ضمن آزمایش سونو آزمایش خون مخفی همشو دادیم همش سالمه فقط آندوسکوپی مونده اونم دکتر اصلا نمیگه من به شوهرم میگم ببریم میگه عمرا ببرم بچه رو اندوسکوپی کنن توروخدا راهنماییم کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دورت بگردم حال دلت رو میدونم من کشد به نزدیک چهارسال دخترم واقعا دخترم گوارشش داغون شده و شوهرم راضی نمیشه یه دکتر خوب ببرتش ای خدا.ره چیزی حساسیت ندا ا به نظرت؟ببین کالپروتکین یه نوع آزمایش مدفوعه هزینش زیاده بل دکتر بگو براش بنویسه 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

ممکنه اون دل درد ا. خوردن چیزیه

از اضطرابه 

از انگله 

من یادمه بچه بودم شب ک میشد همش میگفتم دلم درد داره،غذا نمیخوردم ،کلی وزن کم کرده بود

حتا خاارمم یه چندسال لینطور بود ،همش شکم درد ،بالا میاورد

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن سالشه؟ اگه شدید نیست مهم نیست دختر منم خیلی وقتا میگه شکمم درد میکنه یکم بعد میگه خوب شد

۷سالشه این فقط شبا میگه بعد اونطور که میشه حالش گرفته میشه حالا هم تو ۱۰روز سه بار بالا اوورده 

ببین انگار ی نوع ویروسه مامان۲ماه پیش سرماخورد همه آزمایشی م داد چندین متخصص هم بردنش.۳ روز خوله ۴ روز گلاب ب روتون اسهال خوب میشه استفراغ بعد هیچیم نمیخوره ی روز سرحال ی روز زیرسرم

آندوسکوپی نکنم؟بخدا اصلا دلم نمیاد دلم خونه خواهرچیکار کنم چطوری درمون دردشو پیدا کنم دارم میمیرم😭� ...

اصلا نکن 

این چ کاریه دختر 

شما اول اروم باش 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35