2777
2789
عنوان

خوابیدن بچه 5 ساله

308 بازدید | 22 پست

سلام دوستان، میشه بگید شماهایی که بچه حدودا 5 ساله دارید چطوری بچه تون میخوابه؟ شما میخوابونیدش یا خودش میره میخوابه، پسر من 5 سالشه و از بچگی هیچ وقت پیش نیومد خودش بخوابه، جز یکی دو بار، من باید حتما پیشش دراز بکشم، قصه صوتی بزارم، لالایی بزارم و پشتش رو ماساژ بدم تا بخوابه. 

۳.۵ سال دیگه میام میگم چطور میخوابه😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید داستان بگم و حرف بزنم ک بخوابه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

منم باید یه سمت بخوابم که بچسبه به سینه م تا خوابش ببره یه ساعتی طول میکشه کمرم خشک میشه پنج سالشه انقد دلم میخاد خودش بره تو اتاقش بخوابه حتی حاضر نیست اون رو تخت بخوابه من و باباش رو زمین نمیذاره آرزومه اون تو اتاق خودش بخوابه ما هم تو اتاق خودمون

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بچه من ٦ ساله است. من هم کنارش دراز می کشم، یا براش قصه از خودم میگم (در مورد موضوعی که ازم خواسته) یا قصه صوتی گوش می کنه، و معمولا ١٥ دقیقه طول میکشه خوابش ببره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

از چه سنی اینطور بود؟ چه سنی اتاقشو جدا کردی؟

دختر من از ۲۰ روزگی با یه عروسک میخوابید. الانم تا خوابش میگیره میره عروسکشو بغل میکنه. هیچ وقت اهنگ و کتاب صوتی براش نذاشتم. یا رو پا خوابوندمش، یا رو تختش و خودم براش لالایی خوندم

الانم که چند روزه اتاقشو سوا کردیم، یه کم پیشش میمونم لالایی میخونم چشاش که سنگین شد پستونک و عروسکشو میدم بهش تا بخوابه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه منم همینه امسال میره پیش حدود ۶ سالشه 

هرشب دراز میکشم پایین تختش پگاه قصه‌گو میذارم میخوابه 

بعضی وقتا هم لج میکنه رو پام بذارمش 

تازه شبا ۳-۴ بیدار میشه میاد رو تخت من میخوابه 🤦🏻‍♀️

منم باید یه سمت بخوابم که بچسبه به سینه م تا خوابش ببره یه ساعتی طول میکشه کمرم خشک میشه پنج سالشه ا ...

منم نمیدونم چکار کنم که مستقل بشه، تازه مهد هم میره کلی خواهش میکنه که من نرم خونه و گاهی گریه هم میکنه

بچه من ٦ ساله است. من هم کنارش دراز می کشم، یا براش قصه از خودم میگم (در مورد موضوعی که ازم خواسته) ...

من اگه پسرم خیلی خسته باشه حدودا 15 دقیقه ولی اگه خیلی خسته نباشه نیم ساعت

از چه سنی اینطور بود؟ چه سنی اتاقشو جدا کردی؟دختر من از ۲۰ روزگی با یه عروسک میخوابید. الانم تا خواب ...

منم از اول پسرمو روی پا خوابوندم، یعنی شیرش میدادین بعد عروسک بغلش میدادین میخوابید؟ چقدر خوب

بچه منم همینه امسال میره پیش حدود ۶ سالشه هرشب دراز میکشم پایین تختش پگاه قصه‌گو میذارم میخوابه بعضی ...

پسر منم امسال میره پیش دبستانی، برام جالبه که خیلی ها مثل من همین داستانو توی این سن با خواب بچه شون دارن😅😁

2810