سلام دوستان، میشه بگید شماهایی که بچه حدودا 5 ساله دارید چطوری بچه تون میخوابه؟ شما میخوابونیدش یا خودش میره میخوابه، پسر من 5 سالشه و از بچگی هیچ وقت پیش نیومد خودش بخوابه، جز یکی دو بار، من باید حتما پیشش دراز بکشم، قصه صوتی بزارم، لالایی بزارم و پشتش رو ماساژ بدم تا بخوابه.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
منم باید یه سمت بخوابم که بچسبه به سینه م تا خوابش ببره یه ساعتی طول میکشه کمرم خشک میشه پنج سالشه انقد دلم میخاد خودش بره تو اتاقش بخوابه حتی حاضر نیست اون رو تخت بخوابه من و باباش رو زمین نمیذاره آرزومه اون تو اتاق خودش بخوابه ما هم تو اتاق خودمون
🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️
بچه من ٦ ساله است. من هم کنارش دراز می کشم، یا براش قصه از خودم میگم (در مورد موضوعی که ازم خواسته) یا قصه صوتی گوش می کنه، و معمولا ١٥ دقیقه طول میکشه خوابش ببره.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
دختر من از ۲۰ روزگی با یه عروسک میخوابید. الانم تا خوابش میگیره میره عروسکشو بغل میکنه. هیچ وقت اهنگ و کتاب صوتی براش نذاشتم. یا رو پا خوابوندمش، یا رو تختش و خودم براش لالایی خوندم
الانم که چند روزه اتاقشو سوا کردیم، یه کم پیشش میمونم لالایی میخونم چشاش که سنگین شد پستونک و عروسکشو میدم بهش تا بخوابه.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄