2777
2789
عنوان

بنظرتون تو شهرای مث مشهد شیراز قم جای هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 86 پست
اره از نظر شما که بی دغدغه زندگی میکتی احمقانهذس

ناراحت نشو گل. زندگیامون مثل چی موندیم ولی اگه از من مو سفید میپرسی. با احترام میگم خدا مشکلت حل کنه. ولی راهی ک میری خودکشی محضه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از نظر شما که بی دغدغه زندگی میکتی احمقانهذس

چه ربطی داره

اینکه دوتا بچتوبرداری بری شهر غریب وقتی کار نداری مکان نداری 

و رااحت شوهرت میتونه پیدات کنه و بعد باهزار تهمت پرتت کنه بیرون احمقانه اس! 

فکر کردی کار پیدا کردن به این راحتیه؟ یا آدما انقدر راحت به زن بادوتا بچه فراری کار میدن واقعا؟

خب مشکل داری برو طلاق بگیر 

برو دادگاه مهرتو بزار اجرا 

بعد مدرک اعتیاد ببر مدرک پزشکی قانونی واسه دست بزنش ببر 

طلاقتو بگیر مهرتو بگبر نفقه بگیر 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مطمئن تصمیم درستی نیس. اما از روی احباره جدا بخوام بشم طول میکشه بعدم با اصرار خودم زنش شدم الان بعد ...

خب تو ک دوازده سال تحمل کردی توافقی جدا شین چند ماه بیشتر طول نمی کشه میتونی حق قانونی تم تا جایی ک داشته باشه بگیری . اینجوری آبروی خودتو بچه هاتم تو اجتماع می‌ره.

خودمداصالتا کرمانی هستم

میخای ی مدت برو مسافرتی  شهر والدینت اب و هوات عوص شه. شهری ک گسی داشتع باشی. مشهد اینقدر گرگ زیاد داره پولتو در کسری از ثانیه میخورن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
میخای ی مدت برو مسافرتی شهر والدینت اب و هوات عوص شه. شهری ک گسی داشتع باشی. مشهد اینقدر گرگ زیاد د ...

از قدیم میگن خنده دل خوشی میخاد گریه دل پری برم اونحا بگم چند منه بعدم خونهذخالی میشه راحت به کثافط کاریش میرسه همین جوری دنبال بهونه س چند روز بفرستتم پی نخود سیاه.. ولی من یا نمیرم یا برمم برگشتی در کار نیست 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

مشکلتونو خوندم به نظرم به جای فرار تکلیف زندگی مشترکتونو زودتر مشخص کنید و بعد از طلاق با خیالت راحت به زندگی مجردی خودتون برسید و برای زندگیتون هرجوری که میخواین تصمیم بگیرین 

اول که با شوهرتون توافق کنید روی طلاق و درخواست طلاق توافقی بدید تا سریعتر تموم بشه و تا پروسه طلاق تموم بشه یا پیش خانواده برید یا تو همون شهر خونه ای رو رهن کنید برای این میگم همون شهر چون برای رفت و آمد دادگاه به مشکل بر نخورید 

در مورد بچه هاتونم با هم توافق کنید که حضانت با کی باشه فکر میکنم از نظر قانونی هم فعلا حضانت با شماست ، مهریه بستگی به توافقتون و توان مالی مرد داره نفقه بچه ها هم بعد طلاق به عهده پدره که البته خیلی نیست و شما در هر صورت به شغل نیاز دارید

امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم و از این مشکل زودتر عبور کنید.

آنقدر فرزندم را دوست دارم که هرگز او را به دنیا نمی آورم، تولید مثل تجا وز به آرامش ابدی انسان متولد نشده است.#آنتی_ناتالیسم_پایان_همه_رنجها
مشکلتونو خوندم به نظرم به جای فرار تکلیف زندگی مشترکتونو زودتر مشخص کنید و بعد از طلاق با خیالت راحت ...

اینو یادم رفت بگم که میتونید وکیل بگیرید و دیگه نگران رفت و آمد دادگاه هم نباشید و سریع ترم کاراتون پیش میره حتی وکالت طلاق تو دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید دیگه به مرد هم نیازی نیست تو هیچ کدوم از مراحل البته تو این روش شما باید از طرف مرد هم یه وکیل جداگانه بگیرید اینجوری پروسه طلاق راحت تر و سریع تر انجام میشه ، اگر هزینش براتون مقدوره این راهو پیشنهاد میکنم

آنقدر فرزندم را دوست دارم که هرگز او را به دنیا نمی آورم، تولید مثل تجا وز به آرامش ابدی انسان متولد نشده است.#آنتی_ناتالیسم_پایان_همه_رنجها