2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست

بابا این بچه بلبل هست

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

میشه منم به سرپرستی بگیرید 😆آخه خیلی بهش رسیدید فک کنم جوجه ساره

اگه توی کلاهم پی پی نمیکنی یعنی فرزند بهتری از دکمه هستی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلابگذر اولین قدم رفتار حسینی فرصت دادن و گذشت هست

آخه همیشه تو زندگیم دخالت میکنه و سرک میکشه توی زندگیم کلافه ام کرده بخدا

دلم خواست یک بار هم که شده اینجوری بترسونمش‌ که ولم کنه 

چند وقت پیش هم بخاطر همین جریان با خواهر و مادرم دعوا کرده بود 🥲

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
قدرخودتونو بدونید.شما وهمسرتون سرشار از روح وسیع و مهربون هستین.چیزی که این دوره زمونه کمتر پیدا میش ...

خجالب کشیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

جز ده نفر خانم ابرانی هستی که ناخناش کاشت نیست بقیه همه کاشتن🤦😂

یکیشم منم البته😅

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
آخه همیشه تو زندگیم دخالت میکنه و سرک میکشه توی زندگیم کلافه ام کرده بخدادلم خواست یک بار هم که شده ...

اگر اینطوره مستقیم به روش بیار

فقط بمونه جوجه هیولا هم باشه دوستش دارمفردا هم غذاهاش میرسه هم دکتر میبرم الانم دو بار ویزیت آنلاین ...

الهی🥺

به امیدخدا که زنده میمونه

حالا که قسمت شما شده ینی بختش بلنده جوجو🐣

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

اگر به نتیجه نرسیدین،حتما ببرید دامپزشکی و راهنمایی بگیرید ازشون 

جوجه های پرنده ها نگهداریشون سخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بذار بزرگ بشه برات چهچه بزنه کیف کنی خیلی صداش خوبه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اگر اینطوره مستقیم به روش بیار

مستقیما‌ باهاش حرف زدم قانعش کردم که من مقصر نبودم فرداش بازم اومد سر نقطه اول 😶

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
جز ده نفر خانم ابرانی هستی که ناخناش کاشت نیست بقیه همه کاشتن🤦😂یکیشم منم البته😅

حآجی ناخونام رو چطور دیدی ؟

😃

نه من کاشت ندارم 

نون خمیر اصلا بهش نده فقط دانه یکم میوه و سبزی و اب یکمم تخمه ولی 80درقد دانه مخصوص پرنده ها

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.