2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست
متاسفانه هنوز موفق به مکالمه باهاش نشدم یخده کم حرفه

شاید عادت نکرده و ازتون میترسه

میگم میشه یه دوست براش بخرین؟؟؟

مثلا یه بلبل خرمای دیگه بخرین پیش هم باشن

باحال میشه ها از تنهایی درمییاد البته کار شما ۲ برابر میشه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید عادت نکرده و ازتون میترسهمیگم میشه یه دوست براش بخرین؟؟؟مثلا یه بلبل خرمای دیگه بخرین پیش هم با ...

اخه هنوز نمیدونیم خودش چیه که براش دوست بخریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تصورشم برام سخته،ترنج حدس بزن تو اردبیل تازگیا چی دیدم؟!😂😂

کرتنکله؟

کروکودیل؟

قیزبوغان؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کرتنکله؟کروکودیل؟قیزبوغان؟

نههه😂😂

به دلیل مشغله خیلی زیاد اقای همسر خارج از شهر رو یه ماهه ندیدم،

ازین چهارچرخای یرالما کبابی تا نخوری ندانی تو عالی قاپو دیدم،

یه باکلاسشم نبش تزه میدان باعنوان مستر یرالما😂

نچه گوندی اوقد گزمیشم اردبیلی ایاغ دان سالمیشام 😂 هر نیین آماری الیمه گلیب😂😂😂

نههه😂😂به دلیل مشغله خیلی زیاد اقای همسر خارج از شهر رو یه ماهه ندیدم،ازین چهارچرخای یرالما کبابی ت ...

وای جانم چکدی

خربوریدان پروفایلتون خیلی زیباستتو دلم میموند اگه نمیگفتم😁

جانم🤩🥰❤️❤️❤️❤️❤️

ای جان بلبل خرما خیلی خوبه🥰😭

من داشتم قبلا

شاید خوشگل نباشه

ولی

فوق العاده مهربون و با احساسه

خیلی هم زود اهلی میشه

....

چقدر جوجوعه واسه شما🥺 دامپزشک نگفت چند وقتشه؟

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

پس به کوچیکه خونه و ماشین بدین اما به بزرگه ندین😁

اونوقت قضیه هابیل و قابیل میشه که😁

والا الان سر ی تخمه دعوا میکنن چه برسه به ماشین😂

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
ای جان بلبل خرما خیلی خوبه🥰😭من داشتم قبلاشاید خوشگل نباشهولیفوق العاده مهربون و با احساسهخیلی هم ز ...

دامپزشک طیور زینتی توی بیمارستان پرندگان نبود!

فقط میدونم اندازه یه دکمه است