2777
2789
عنوان

طبع عسل گرمه یا سرد ممکنه باعث جوش صورت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 21 پست
چکار کردی کم شدن مال منم اکثرا زیر پوستین

آب برنج گذاشتم تو یخچال الان چند روزه هر روز میزنم جوشام کمتر شده

از اون طرفم هر شب آبرسان میزنم و یوگا برای صورتم انجام میدم

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

سلام

من تا حالا ندیدم کسی بگه یا جایی هم نخوندم که عسل اونم درحد صبحانه عوارضی داشته باشه

اما همون عسل رو بزنی به جوشات کمک میکنه به خوب شدنش😄😄

یکم آبلیمو هم قاطی کنی باهاش که فوق العاده میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب برنج گذاشتم تو یخچال الان چند روزه هر روز میزنم جوشام کمتر شدهاز اون طرفم هر شب آبرسان میزنم و یو ...

اب برنجو چجوری درست میکنی

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

سلاممن تا حالا ندیدم کسی بگه یا جایی هم نخوندم که عسل اونم درحد صبحانه عوارضی داشته باشهاما همون عسل ...

واقعا خوبه؟؟

دیروز میخواستم با سفیده تخم مرغ بزنم گفتم بدتر شه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اب برنجو چجوری درست میکنی

وقتی برنجو گذاشتی رو گاز بعد آبکشیش آب برنجا رو دور نریز بزار تو یخچال

بعد هر روز به مدت بیست دیقه نیم ساعت بزار رو صورتت بمونه بعد صورتت رو با آب بشور

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
منظور آبیه که برنج رو میشوریم یا وقتی که گذاشتیم حالت کته بپزه آب اون دقیقا کدومش‌؟

دومی

چون نشاسته بیشتری داره