2777
2789
عنوان

فکر کنم فقط منم که از غذای نذری خوشم نمیاد😅

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 21 پست

من  فقط بخاطر  تبرک بودنش چند قاشق خوردم ...وگر نه منم دوست ندارم بیشتر قیمه و قرنه سبزی و غذاهای گوشتی که من زیاد اهلش نیستم ...شله زرد و حلوا رو ولی دوست دارم 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال منم نمیگیرم  اما همینکه میبینم اینروزا کسی گرسنه نمیمونه خیلی خوشحال میشم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
2805

منم امسال‌نذری نخوردم.هیچی حتی شربت واینام نخوردم، البته واسه محرما میگما،وگرنه عید قدیر شربت خوردم. اما سالای قبل میخوردم اتفاقا خیلی هم خوشمزه بودن. زندایی بابام خدا بیمارزتش خودش میپخت برنج ودونوع خورشت بود که خوشمزه هم میشد. باز بابای شوهر عمم هم خدا بیامرزتش اون وضعش خیلی خوب جوری که در خونش باز بود وغریبه واشنا میرفتن البته توروستاشون همه وضعشون خوب بود ودر خونه هاشون باز بود حتی از شهر های مجاور و مرکز استانم میومدن ،توروستاشون همه نذری هاشون خوشمزه بود. یا مرغ بود که با فلفل دلمه ای الوچه و هویج ورب زیاد میپختن، یا قرمه سبزی‌ بود یا خورشت به. من امسال کلا نرفتن عزاداری.ولی خدا نذر همه رو قبول کنه اوناییم که نذری‌میدادن و الان دیگه نیستن خدا رحمتشون کنه وبیامرزه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم