2777
2789

@niniyar_5    

سلام چرا خواهر منو بی دلیل تعلیق کردید ؟

چرا بابت این که به یزید فوهش داد تعلیقش کردین؟ 

اصلا کجاش معلوم بود که فوهشه ؟

حتی واژه فوهشم معلوم نبود فقط ی ک... سه تا نقطه بود چرا تعلیقش کردین؟

کلن سه تا اکانت داشت هرسه تاشو تعلیق کردین چرا

اکانت سومشم کامنتشونگاه کنید‌

کجا توهین کرده یافوهشداده؟

فقط گفته 

ببین خانم‌محترم

حرف من فقط اینه تاعمر دارم شمارو حلال نمیکنم^^

کل دنیارو میبخشم جز شما

حالاهم میشه اینقدر پیگیرنباشید؟و از تاپیکای من برید؟

چرا بابت این بایت تعلیق شه؟ وقتی که خواسته طرف بیخیال بحث شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5    

نی نی یار چرا باید بابت همین کامنت خواهرم تعلیق ابدی شه

چجوری وجدانتون راضیه حتی یدونه فوهش توکامنتش نیست

کامنتش این بود

(ببین خانم‌محترم

حرف من فقط اینه تاعمر دارم شمارو حلال نمیکنم

کل دنیارو میبخشم جز شما

حالاهم میشه اینقدر پیگیرنباشید؟واز تاپیکای من برید؟)

خودش میگه اون اکانتشو حداقل از تعلیقی ایدی دربیاریم

اکانت‌دیگشو تعلیق ابدی کنید

اونو تازه گرفته

من دیگ نمیخوام براش سیمکارت بخرم

@niniyar_5 سلام چرا خواهر منو بی دلیل تعلیق کردید ؟چرا بابت این که به یزید فوهش داد تعلیقش کردین؟ ...

سلام اولی که فحش بود حالا سه نقطه بذارین دیگه فحش حساب نمیشه؟ محیط سایت خراب شده انقدر خانمها دارن با ادبیات بد پست میذارن حالا میخواد به مزاحم باشه به یزید یا هر کسی ادبیات نامناسب نباید به کار ببرین بعدم داشتن چند کاربری ممنوعه و همه کاربریها لغو میشن و تاپیک زدن واسه کاربرا و تگ کردنشون هم ممنوعه 

تاپیکهای منو بخونین بارها تاپیک زدم هیچ کس نباید بیشتر از یک کاربری داشته باشه بقیه کاربریهاشون رو هم باید بدن لغو بشه و فقط یکی رو انتخاب کنن باهاش کار کنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام اولی که فحش بود حالا سه نقطه بذارین دیگه فحش حساب نمیشه؟ محیط سایت خراب شده انقدر خانمها دارن ب ...

نی نی یار لطفا اکانت خواهرمو که که تعلیق ایدی کردیو از تعلیق در بیار تاپیکشو ببین داره چله برگذارمیکنه بااون اکانتش اصلا فوهش نداد مدیون۳۹نفر میشه

حداقل اکانتی که تعلیق زرد کردیو تعلیق ابدی کن 

ولی اکانتی که چله برگذارمیکنه رو از  تعلیق ابدی لطفا در بیار

سلام اولی که فحش بود حالا سه نقطه بذارین دیگه فحش حساب نمیشه؟ محیط سایت خراب شده انقدر خانمها دارن ب ...

@خانم_کوچولوی سعیدم

اینو لطفا از تعلیقی ابدی در بیار

باهاش چله برگذار میکنه

اکانت دیگشو  تعلیق ابدی کن

نی نی یار لطفا اکانت خواهرمو که که تعلیق ایدی کردیو از تعلیق در بیار تاپیکشو ببین داره چله برگذارمیک ...

باشه بعد از سه روز بگین عوض کنم اینو باز کنم اونو ابدی کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه