2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی تجربه سقط داشته یا بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست
آها.. ممنونم عزیزم از راهنماییتون سونو آخری رو متخصص زنان نداد هفته قبلیش یعنی آخر 8هفته که داخلی بو ...

سونوتم که داخلی بوده سونو داخلی دقیقه وقتی کیسه زرده تشکیل میشه معمولا تا یک هفته بعدش جنین تشکیل میشه و از همون موقعی که جنین کنار کیسه زرده تشکیل میشه قلب داره مال شما هم قلب داشته ولی متاسفانه از بین رفته پس ازش دل بکن و بذار دفع بشه بمونه گفتم تغییر شکل میده و تبدیل به بچه خوره میشه دیدم که دارم بهتون میگم نمیگم غصه نخور یا ناراحت نباش ولی به سلامتی خودت فکر کن من یکی از دوستام بعد از چهارده سال نازایی و بالایه ده دوازده بار کاشت الان یه پسر ۱ ساله داره شما هم صبور باش عزیزم ان شاالله به زودی دوباره دامنت سبز بشه و نی نیت رو بغل بگیری

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
آها😔،عزیزم من فکر میکردم خونریزی سقط از اول شدیده، پس کی شدید میشه؟ الان سونو بدم چیو مشخص میکنن؟

نه از اول شدید نیست کم کم شروع میشه. الان سونو بدی میگن که داره سقط میشه یا نه اگه بچه باشه و زنده باشه با دارو نگهش میدارن اگه خدای نکرده نباشه یا مرده باشه که دیگه دارو برای سقط کامل میدن. مال من بچه تشکیل شده بود ولی مرده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوتم که داخلی بوده سونو داخلی دقیقه وقتی کیسه زرده تشکیل میشه معمولا تا یک هفته بعدش جنین تشکیل می ...

آهاا.. درسته 😔👌🏻...خیلی ممنون عزیزم لطف کردین وقت گذاشتین🥺❤️❤️

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

نه از اول شدید نیست کم کم شروع میشه. الان سونو بدی میگن که داره سقط میشه یا نه اگه بچه باشه و زنده ب ...

آهاا 🥺ممنونم از راهنمایی ❤️😔😔

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

میشه بگین تبدیل به بچه خوره میشه یعنی چی

بافت های بارداری تغییر شکل میدن و وارد بافت رحم میشن و اگه درمان نشه باعث میشه در آینده نتونین باردار بشین و سقط های مکرر رو در پی داره

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
آهاا 🥺ممنونم از راهنمایی ❤️😔😔

خواهش عزیزم ان شاالله هرچه زودتر یه بارداری سالم رو تجربه کنی و بچه تم بغل بگیری

فدات اونقدری درکت میکنم که نمیتونم بگم غصه نخور استرس نداشته باش. برای شادی دلت ایت الکرسی میخونم

قربونت عزیزم😭... ممنونم ان شاء الله شادیش تو زندگی خودتون برگرده