2777
2789
عنوان

شکستگی ران نوزاد دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 29 پست

عزیزم گناه داره 

منم پسرم ۴ سالسه دخترم ۸ ماه گاهی میخواد بغلش کنه یا شیطنت میکنه دسشویی میرم درو باز میذارم از ترس یکسره با پسرم صحبت میکنم کلا ۴ تا چشم دراوردم از بعد زایمان

واقعا سخته انشالله زودتر خوب میشه گلم دلم ریش شد

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن تکونش ندی زیاد 

شیرش رو به موقع بده بهش 

خودت چیزای کلسیم دار زیاد بخور که شیرت غنی از کلسیم بشه 

مثل انجیر و سنجد و دانه کتان و گردو و سبزیجات تازه 

بعد از اینکه از گچ باز شد هم خیلی مراعات کن و هر روز صبح و شب با روغن زیتون ماساژ بده و گرم نگهش دار 

سعی کن شیرت و مقوی کنی و خلاصه مواظبش باش

الهی بزرگ بشه سالم و سلامت ..خانم دکتری بشه واسه خودش 

و توروخدا نه خودت و نه شوهرت پسرتو سرزنش نکنین 

اما بهش بفهمونین که هنوز کوجیکه و نباید کارش رو تکرار کنه و توضیح بدین که کارش خزرناک بوده 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

وای دلم ریخت ایشالا بدون دردسر خوب شه بچتون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همسرم خیلی عصبانی بود پسرم از خونه فرار کرد اونروز

الهی بمیرم بچه ترسیده🥺🥺میشه تروخدا تو این حین که بفکر کوچولوت هستی به فکر پسرتم باشی میدونی اگه تو این سن عذاب وجدان داشته باهش قراره تا اخر عمر اون عذاب وجدانو با  خودش حمل کنه. لطفااا پسرتو بغل کن بگو تو مقصر نیستی و بهش بفهمون ک اتفاقه.. میوفته حتی مممکنه بغل تو و باباشم. باشه بیوفته بچه. ترچخدا به پسرت حس اعتماد و امنیت بده خاهش میکنم🥲🤝🏻

9 سالشه

خدایا همسن داداش منه🥺اونم خیلی کوچولوعه لطفا مراقب قلب کوچیکش باش 🙂💔 داداشم یبار منو اروم زد بعد گریه کردم چون دردم گرفت تا ۶ روز میومد جاشو نگاه میکرد میگفت تجی خوبی دیگه؟ عذاب وجدان گرفته بود اینقد بغلش کردم دستاشو بوسیدم  که از عذاب وجدانش کم شه تا خیالش راحت شه تو بزرگیش مشکلی پیش نیاد🥺

خدایا همسن داداش منه🥺اونم خیلی کوچولوعه لطفا مراقب قلب کوچیکش باش 🙂💔 داداشم یبار منو اروم زد بعد ...

وای یاد داداشو خواهرمو خودم افتادم خواهرم فکر کنم ۵یا ۶ ماهش بود داداشم ۵سال بغلش کرده بود برده بودش بالا یهو دیدیم صدای گریه میاد نمیدونم سرشو کجا کوبونده بود باد کرده بود خدارو شکر حالا از پله ها ننداخته بودش

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
2810