2777
2789
عنوان

مادر و نوزادی

151 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من بچه م ۳ ماهشه به دلایل افسردگی زایمان شیرم و نتونستم بهش بدم و خشک شد و شیرخشک هست پسرم میگم چون شیر منو نمیخوره منو نمیشناسه؟از این بابت خیلی غصه میخورم نکنه ندونه من مادرشم خیلی ناراحتم میشه تجربه هاتون رو بهم بگید 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حرفایی می‌شنوم، عزیزم اصلا این طور نیست بچه ای که تو وجود تو بزرگ شده کاملا تو رو میشناسه ،اصلا ن ...

جدی میگین. خیلی آروم شدم میترسم نکنه من و نشناسه چون شیر خودم رو نمیخوره

منم جفت بچه هام شیر خشکی بودن اتفاقا با من بیشتر جورن و هر بچه ای مادر شو از همه بیشتر میشناسه و واب ...

من خیلی بغلش میکنم بوسش میکنم ک چون شیرم رو نمیخوره منو بشناسه

جدی میگین. خیلی آروم شدم میترسم نکنه من و نشناسه چون شیر خودم رو نمیخوره

بچه ها تقریبا از هشت ماهگی روی مادرشون حساس میشن قبلش شاید زیاد فرقی بین مادر و مادربزرگ و خاله و عمه نذارن ولی از هشت نه ماهگی به بعد دیگه میدونن کی مادرشونه و بهش وابسته میشن پس اگه الان فکر می کنی بچه ات نمیدونه مادرش کیه طبیعیه چون همه ی بچه ها اینجورین و ربطی هم به شیرخشک و شیر مادر نداره 

فقط اونایی که شیر مادر می خورن وابسته ترن ،وقتی می خوای به بچه ات شیرخشک بدی بگیر بغلت و خودت بهش شیر بده تا بشه مثل حالت شیر مادر دادن