مگه دهانه رحمت باز بود؟😐دستت به کیسه آبت خورد؟ عزیزم اگه اینجوریه چطور زایمان نکردی😁پاره که میشه مثلا ضربه بخوره شکمت عفونت کنی یا حتی استرس زیاد ولی دیگه با لمس دهانه رحم که سوراخ نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم باز بود یا نه من دستم به دهانه رحم رسید جلوتر که نبردم دیگهدو سه روز یکم بلند میشدم احساس می ...
آها پس باز بود احتمالا. خودتو ناراحت نکن عزیزم تقصیری نداری وقتی دهانه رحم باز بوده یعنی قرار بود بچه سقط بشه ربطی به کار شما نداشت. با باز شدن دهانه رحم پروسه زایمان شروع میشه. نمیشه کاریش کرد. نمیدونم چرا بد خوندم تاپیکتو اولش☹
نمیدونم والا پروسش متفاوته واسه مادرا. مثلا دیدین بعضیا چه راحت زایمان میکنن بعضیام با کلی اکسی توسین و ماساژ و تحریک آخرش زایمان نمیکنن مجبوزن سزارین بشن
ولی همون قبل از اینکه کیسه آبم پاره بشه بچم قلب داشتاین دلیل نمیشه که تقصیر من بوده باشه؟شبا با فکر ...
نه عزیزم الکی به خودت استرس نده. سقط ۳ماه اول خیلی شایعه مثلا ممکنه نقص ژنتیکی داشته و سقط شده. برای بارداری بعدیت قبل اقدام حتما با متخصص زنان مشورت کن انشالله همه چی عالی پیش بره