2777
2789

ما میخایم روز عاشورا رو یزد باشیم 

میشه بگین امشبو هیئت تو یزد کجا بریم؟ فردا و فرداشب چی؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یزدیم دقیق اطلاع ندارم ولی مسجد حظیره مراسم خاص دارن تفت هم که از توابع هست و نزدیکه به یزد فردا هم ...

چقدره فاصلش تا خود یزد؟ میشه آدرس مسجد حظیره رو بهم بدید؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

یزدیم دقیق اطلاع ندارم ولی مسجد حظیره مراسم خاص دارن تفت هم که از توابع هست و نزدیکه به یزد فردا هم ...

چقدره فاصلش تا خود یزد؟ میشه آدرس مسجد حظیره رو بهم بدید؟

مسجد حظیره که خیابون امام هست برید امیر چخماق بپرسید راهنمایی میکنمتفت حدودا ی ربع با یزد فاصله داره

مرسی دورت بگردم

زنده باشی عزیزم فقط اینکه خیلی گرمه و خب به طبع شلوغ هم میشه انشاء الله سفر خوبی داشته باشید و عزادا ...

متشکرم❤️🧡

💜🌸💜🌸💕💕✨

🌸💕✨🕊

💜✨🕊

🌸🕊

💕

#خاطرات_ویژه_شفا

سلام خسته نباشید...خواستم تجربه بنده از ختم سوره حمد براتون بزارم...برای شفاو هر نوع بیماری  گره گشایی انجام شده نتیجه داده...انشاالله که شماهم بخونید و نتیجه از خداوند مهربان بگیرید...ختم سوره حمد در ۷۰ روز...و ۷۰ مرتبه درست بعد از نمازظهر....باهر نیتی که دارید...بخوانید...انشاالله که خداوند گره گشایی کند بحق بزرگی خداوند...یاعلی...

تجربه فوق العاده ای هست...ترک اعتیاد بیماریهای اعصاب و روان...بیماری صعب العلاج...به لطف و کرم بزرگی خداوند حاجت گرفتن...انشاالله انجامش بدین...بنده خیلی نتیجه گفتم

بنده برای یک ترک اعتیاد انجام دادم چون اصلن راضی نمیشد بره کمپ برای ترک...وقتی شروع کردم و نیت کردم و اسمش گفتم سه روز نشد خودش داوطلب شد بیاد کمپ...

و دیگری برای بیماران روحی روانی و ارامش قلب...جواب داده...و بیماری صعب العلاج مثل سرطان...البته یک نفر

خیلی حاجتروایی زیاده...و بنده نشر دادم تا گره از مشکلات بنده خدا باز بشه...و واقعا تاثیرش دیدم

ختم سوره حمد برای شفا هست...از انواع بیماری ها...واقعا مجرب هست...تجربه اش کنید انشاالله

حتما بعد نماز ظهربدون‌تکلم پیوسته بدون تکلم همسرم هم همراهی میکنه همین ختم برداشته برای رفع گرفتاری مردم واقعا با نیت خالص وبرای دیگران اول بخدا برای خودم هنوز نخوندم فقط برای مشکلات دیگران اول شروع کردم که نتیجه داد

سرطانی و  بیماران روحی روانی با نیت گفتم خدا شکر خوب شدن

توی سایت خیلی از سوره حمد نوشته با منبع...ولی این دستور بنده از یک  سالک مسلکی گرفتم...به سختی....و بعد هم گفتم شاید دیگران بخوان استفاده کنن...به اون استاد دسترسی ندارم....با سختی از طریق یه واسطه پیدا کردم....

موکلین سوره حمد  واقعا قوی هستن...بازم هرجور میل شماست...بنده حافظ قرانم با قران و موکلین ایات و سور قرانی انس زیادی دارم....نیتم فقط گره گشایی از کار بندگان خداست...با همین سوره....خواست خدا هست که جواب میده الله اعلم

روزهای شرعی تیمم  بدل از وضو  و تیم بدل از غسل حیض...بعد روبه قبله فقط ختم میخونید

اون اقا سالک الی الله بود دسترسی ندارم...منم اینقد غرق مشکل بودم منبعش رو  نپرسیدم فقط درجا انجام دادم...به ۷ روز نرسیده مشکلم حل شد بعد ادامه دادم تا همون ۷۰ روز

💖 @khaterate_namazshab114💖

💕

🌸🕊    

💜✨🕊

🌸💕✨🕊

💜🌸💜🌸💕💕✨

🌷💦🕊💦🌷💦🕊💦🌷

استاد با اینکه اجازه نشر مطالبشون رو نمی‌دهند اما تاکید داشتن این مطلب که در مورد بیماری هست رو به بیماران بگیم

#پست_ویژه

توصیه

#استاد_بانو_سادات_مجتهدی_برای_شفای_بیمار

🌸اولین کاری که میکنید صدقه می‌دهید

🌸اگر حال بیماران بده حتما قربانی کنید

🌸روزی یک کاسه گندم دور سر بیمار بچرخونید و یا به نیت بیمار بریزید برای کبوترها

🌸صدقه حداقل به ۷ نفر داده بشه

🌸🌸💧💧🌸🌸

💧خود بیمار یا قاهرالعدو ..... بخونه اگر انگشتر عقیق یمانی داره در انگشتش باشه و دستش بزاره رو سینش و ۱۷ بار بخونه

دستتون بزارید رو سینه تون برای بیماری‌ها 👇👇👇

۱۷ بار👈👈👈. یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجایب یا مرتضی علی

برای کرونا گفته شده عالیه 👆👆👆

عرق میکنید و خوب میشید

🌸🌸💧💧💧🌸🌸

۴۰ بار خواندن سوره انعام پخش کنید و بخونید

🌸صلوات نذر موسی بن جعفر ع 👇👇👇

۷۰۰۰ صلوات اگر بیماری سبکه

۱۴۰۰۰ بار اگر بیماری داره ادامه پیدا میکنه

۷۰۰۰۰ بار اگر بیماری سنگین هست

۷۰۰۰۰ بار استغفار

بدون صدقه دعا فایده نداره حتما صدقه بدید

🌸 و ذکر حمد ۷۰ مرتبه به آب بخونید و بدهید بیمار بخورد

در حمد شفای دسته جمعی شرکت کنید که  باعث سلامتی خودتون هم میشه چون حمد تنها سوره ای است که داری حروف نورانی هست و حروف ظلمانی نداره

#دفع_بیماری

توصیه👇👇

#استاد_بانو_سادات_مجتهدی_برای_شفای_بیمار

۷۰۰۰ صلوات برای موسی بن جعفر برای دفع بیماری

آیات آخر سوره حشر از لو انزلنا تا اخر سوره حشر بخونن برای بیماری

🌷🌷۴ آیه آخر از آیه ۲۱ به بعد 🌷🌷

دست رو موضع درد بگذارد و سه بار آیات آخر سوره حشر را بخواند

برای رفع بیماری به دیگران بگید

🌸انعام ۴۰ بار یا ۹ بار یا ۷ بار خوانده شود

ختم انعام صغیر خوانده شود

قربانی کنند

سریع صدقه بدهید

🌸اگر بیمار خیلی بدحاله ۷۰۰۰۰ صلوات برای بیمار سریع پخش کنند و بفرستن

بیمار سریع به حالت عادی بر میگرده بخصوص کسایی که تو کما هسن

🌸۷۰ ایه الکرسی

🌸۷۰ حمد

@namazshab114

@khaterate_namazshab114

💖🌸💖🌸💖🌸

#دفع_بیماری  

ختم انعام صغیر جهت شفای بیمار

طریق ختم انعام صغیر به جهت بیمار هفت نفر در نزد بیمار نشسته در یک مجلس هفت نوبت بخوانند هر یک یک مرتبه و همه یک دفعه شروع کنند هر یک که به لفظ دو، جلاله برسند در آیه شریفه          «رسل الله» در ما بین دو الله این دعا را بخوانند چون تمام شود شروع به خواندن کنند تا سوره تمام شود و دعا این است ؛ که بسیار مجرب است :

«بسم الله الرحمن الرحیم اللهم ارحم جلده الرقیق و عظمه الدقیق و یعوذبک من شدة الحریق یا ام ملدم إن کنت آمنت باللّه الأعظم فلا تأکلى اللحم و لاتشربى الدم و لا تصدعى الرأس، و لا تفورى من الفم و تحوَّلى عنه إلى من یزعم أن مع اللّه إلها آخر فإنه یشهدأن لا إله إلا اللّه وحده لاشریک له و أن محمداً عبده و رسوله».

و هر گاه خواننده خود بیمار باشد به جاى «جلده و عظمه» «جلدى و عظمى» گوید و همچنین سائر ضمایر و افعال.

و در نسخه دیگر چنین است:

«بسم الله الرحمن الرحیم اللهم ارحم جلده الرقیق و عظمه الدقیق من شدة الحریق یا ام ملدم إن کنت آمنت باللّه الأعظم فلا تأکلیه اللحم و لاتشربیه الدم و لا تصدعیه الرأس، و تحولى عنه إلى من اتخذ مع الله إلها آخر».

@namazshab114

💖🌸💖🌸💖