2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاریم درست کرد دیشب خیلی خوشمزه بود

آردو الک کرد ۳لیوان بود فک کنم بعد تفتش داد با حرارت  متوسط رو به کم باید همش هم بزنی پشت سر هم حتی ی دقیقه هم نیاید بیخیالش بشی ک تغییر رنگ بده ۴۰دیقه تفت داد

زعفرونو هم سابید و یخ انداخت بعد با بخار اب بهش شک وارد کرد

و برای شربتش هم ی پاکت شیر با شکر گذاشت رو شعله کم تا حل شدن بعد انداخت رو آردا و زعفرونم اضافه کرد و هم زد

💎Married💎

اول آرد رو تفت میدی با حرارت کم حدود نیم ساعت..بعد الکش میکنی تا گلوله گلوله هاش جدا بشه...بعد روغن رو اضافه میکنی حدودا یه نیم ساعت دیگه تفت میدی..ازروی حرارت برمیداری پودرهل رو اضافه میکنی..مقداری ازشربت رو که از قبل آماده کردی وداغ هست رو به مخلوط آردوروغن که داغ هست اضافه میکنی دراین مرحله زعفران دم کرده رو اضافه میکنی وهم میزنی ومابقی شربت رو اضافه میکنی وهم میزنی تا شربت کامل به خورد حلوا بره وبعدش ظرف حلوا رو حالت گهواره میکنی تا حلوا روی هم تا بخوره....حالا پیمانه ها هرچند تا پیمانه آرد بریزی نصف اون مقدار روغن می‌ریزی.. مقدارروغن جامد دوبرابر روغن مایع هستش...تو شربت هم هرچه قدر شکر بريزی مساوی اون آب میریزی..مثلا اگه ۶تا لیوان آرد بریزی ۳تالیوان روغن میخواد که ۲لیوانش باید جامد باشه ۱لیوان مایع...الان شربت حلوا باید جمع لیوان های آرد وروغن باشه یعنی ۹لیوان...۴ونیم لیوان شکر رو با ۴ونیم لیوان آب مخلوط میکنی وقتی شکر حل شد خاموش میکنی نیاز نیست زیادی بجوشه