2777
2789
خب چی شد اخرش

یه دور کتکش زدم بعد کات کردیم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من دفعه اول که خیانت کرد اون زنه برگشت گفت شوهرت بهم گفته مجردم.. منم باهاش دوست شدم.. حالا بماند خودش شوهر داشت وچهارتا بچه... ولی کاااملا دروغ میگفت چون شوهرم چندبار بهش زنگ زدم صدارو میذاشت رو بلند گو که من فهمیدمو بهش گفتم صدا چرا رو بلندگو.... سریع قطع کرد گفت نه کدوم بلند گو.. میخواست زنه صدای منو بشنوه.. 

خب چرا اینکارو کرد چون دوستت داشت؟

نه قصد سواستفاده جنسی داشت خودشم هم به خووم هم رفیق پسرم اعتراف کرد 

کلن کارش لاسیدن با خانوما و مخ زدنشون برای ... بود

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
خب به نظرت چرا؟واقعاً تو رو دوست داشت

رفتارش که با من خیلی خوب بود منم دوسش داشتم انقدر رابطه مون خوب بود که اصن باور نمیکردم متاهل باشه فکر میکردم باهاش شوخی میکنن یا شایعه ست وقتی از خودش پرسیدم تازه داشتم باور میکردم باور که نه چون هضمش برام سخت بود

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
خب بعد چی شد.

گفته بود جدا شدن و یه دختر داشت 

پلیس بود و گاهی میگفت بخاطر ماموریت نمیتونه زیاد پیشم باشه یا صحبت کنیم و پیام بده 

بعد یکی از دوستاش از دهنش پرید که زن داره اول باور نکردم ولی بعد که مطمئن شدم تزش جدا شدم 

خیلی سخت بود مردم و زنده شدم تو حسرت صداش میمونرم ولی جواب زنگاشو نمیدادم اخرم خطمو عوض کردم و رفتم شهرستان که سر راهم نیاد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
گفته بود جدا شدن و یه دختر داشت پلیس بود و گاهی میگفت بخاطر ماموریت نمیتونه زیاد پیشم باشه یا صحبت ک ...

خب به نظرت مردی که خودشو معرفی می‌کنه کارش همینه یا اون دخترو دوست داره نمی خواد از دستش بده

خب به نظرت مردی که خودشو معرفی می‌کنه کارش همینه یا اون دخترو دوست داره نمی خواد از دستش بده

مطمئنم که دوسم داشت یعنی شک ندارم با صدای بلند ضجه میزد گریه میکرد میگفت بخدا با زنم فقط همخونه ایم حتی حاصرم بهش بگم جدا شیم و باتو ازدواج کنم دوستش میگفت تو اون مدتی که ازدواج کرده بود با کسی تو رابطه نبوده و من اولیش بودم9روز مرخصی گرفت فقط جلوی درمون بود که باهام حرف بزنه ولی نمیشد ادامه داد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مطمئنم که دوسم داشت یعنی شک ندارم با صدای بلند ضجه میزد گریه میکرد میگفت بخدا با زنم فقط همخونه ایم ...

تو که تجربه داری میشه راهنماییم کنی.

الان من آقایی بهم پیشنهاد دوستی داده که گفت مجردم ولی فهمیدم که متاهله.

گفت زنمو طلاق دادم .

من نمی‌خوام ادامه بدم باهاش چون اینو گناه میدونم .

ولی به نظرت از من خوشش اومد همچین دروغی رو گفت یا هوس بودم براش؟