2777
2789

بچه ها پسرم ۱۴ ماهشه داشت بازی میکرد خورد زمین سرش خورد به تیزی دیوار زخم شد یکم در حد خراش خون زیاد نیومد و یکم هم باد کرده ساعت ۵ بود یکم گریه کرد بعدش بازی میکنه نه بالا آورد نه هیچ علائم دیگه هیچی نداشت الانم شام خورد خوابید مثل همیشه الان چیکار کنم خیلی نگرانم تا چند ساعت باید حواسم باشه،؟الان بعد نظر شما خطرناکه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

نه بابا چیزی نیست

الکی نگران نباش

بچه ها تا بزرگ بشن اینقدر سروکله شون این ور و اون ور میخوره که برای هر کدوم اینقدر وحشت کنی دیگه هیچی که

خودت میگی هیچ علائمی نداره

دیگه استرس چی داری؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش چیزی نشده.بچه هافرشته نگهبان دارن.

نگرانم اندازه گردو سرش باد کرده و زخم شده ولی بالا نیاورد خداروشکر 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نه بابا چیزی نیستالکی نگران نباشبچه ها تا بزرگ بشن اینقدر سروکله شون این ور و اون ور میخوره که برای ...

آخه اندازه گردو سرش باد کرده و زخم شده هم این که یکم کوچیکه هنوز زبون باز نکرده نمی تونه بگه مشکلی داره یا نه واسه همین نگرانم 

وقتی هیچ علامتی نداشته از حال نرفته استفراغ نکرده خواب الود نشده مهم نیس دیگه

بعد این چند ساعت اوکی هست یا تا فردا باید حواسم جمع باشه؟

اگه بعدش بالا اورد ببرش دکتر خطرناکه ابجی

نه عزیزم فعلا که بالا نیاورده یعنی تا کی بالا نیاره یعنی خطر رفع شده؟۱

نگران نباش. پشت سرش که نبود؟

نه پشت سرش با ملاجش نیست درست بالای سرش هست 

2810