2777
2789
عنوان

طراحی لباس یا انسانیی

183 بازدید | 15 پست

بنظرتون طراحی لباس از رشته طراحی دوخت بهتره یا انسانی و تجربی؟؟ کسی هست که رشتش اینا باشه و موفق شده باشه؟ 

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طراحی لباس عمرم تو انسانی حروم

چرا؟ به من میگن همین انسانی خوبه ولی دلم میگه برم تغییر بدم طراحی دوخت 🥲

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)
انسانیم اگه برگردم به قبل حتما میرفتم طراحی لباس

انسانی خوب نیست یعنی؟ منم خیلی دیدم بیکارن... طراحی لباس بیشتر دوست دارم نمیدونم کدوم بهتره بعضیام میگن طراحی لباس خوب نیست 

چرا؟ به من میگن همین انسانی خوبه ولی دلم میگه برم تغییر بدم طراحی دوخت 🥲

حیف تموم شد اگرنه  میومدم طراحی دوخت امسال فهمیدم چ اشتباهی کردم  هر چی دلت میگه برو🫠 موفق  باشی

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲
از الان تا آخر عمرم ب هرکی برسم میگم سمت رشته نظری نرووووو

رشته های نظری هم اگه رتبه خوبی بشه اورد و رشته های تاپش قبول شد خوبن ولی خب روان ادم بهم میریزه فنی از این لحاظ خوبه که از همون دبیرستان به درامد میرس

سلام ببخشید معدلتون چند شد انسانی رو الف اوردی؟ببین تو چی استعداد داریریاضیت خوبه حفظیاتت خوبه یا طر ...

۱۹.۶۴ شد خرداد نهمم درسای مربوط به انسانی ۲۰ شدم همه چیم خوبه همه رشته هارو الف اوردم جز دوتا فنی ب شدم 

حیف تموم شد اگرنه میومدم طراحی دوخت امسال فهمیدم چ اشتباهی کردم هر چی دلت میگه برو🫠 موفق باشی

خب عزیزم اگه خیلی پشیمونی تغییر بده منم میخوام برم تغییر بدم به طراحی دوخت 

اگرم خواستی میتونی دیپلمتو بگیری بعدم کنکور هنر بدی

انسانی خوب نیست یعنی؟ منم خیلی دیدم بیکارن... طراحی لباس بیشتر دوست دارم نمیدونم کدوم بهتره بعضیام م ...

از لحاظ درامد و اسونی و بازار کار بنظرم طراحی لباس خیلییی بهتره 

نظری به معنای واقعی ادمو افسرده میکنه من تو این چند سال یه شب خواب درست نداشتم تازه معلوم نیست کاری گیرم بیاد یا نه

روزیم باید ۷ ساعت به بالا بشینی بخونی بلکه یچی قبول شی

اصلا به نظر بقیه اهمیت نده مهم علاقته اگه علاقه داشته باشی به کاری از اون کار میتونی ملیاردی درامد داشته باشی 

صَبر...
از لحاظ درامد و اسونی و بازار کار بنظرم طراحی لباس خیلییی بهتره نظری به معنای واقعی ادمو افسرده میکن ...

اونکه صد درصد... موفق باشی عزیزم انشالله کار خوب گیرت میاد ولی اگه علاقه داری حتما برو ادامش بده

خب عزیزم اگه خیلی پشیمونی تغییر بده منم میخوام برم تغییر بدم به طراحی دوخت اگرم خواستی میتونی دیپلمت ...

تموم دیپلم انسانی گرفتم دیروز😂🫠

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲