2777
2789
عنوان

هفته 6 بارداریم اینا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
هی من الان ۱۷هفته تازه یکم بهتر شدم ولی تموم نشده،تمام این مدت اندازه آیی خوردم که نمیرم فقط،حتی دار ...

وایی خیلی بده از معده درد تمام استخونای کنار معدم درد میکنه حس سنگینی معده نمیدونم چرا اینجوره فقط بادگلو دارم همشمیگم کاش تهوع داشتم بالا میاوردم شاید معدم سنگینی نکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس به غذا اصلا ندارم شمام همینجور بودین

بله عزیزم الآنم همینطورم از چیزای پختنی متنفرم دلم چیزای خنک میخواد و چیزای شور قرص دمیترون بخور ضرر ندارد منم میخورم برای حالت تهوع

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
هی من الان ۱۷هفته تازه یکم بهتر شدم ولی تموم نشده،تمام این مدت اندازه آیی خوردم که نمیرم فقط،حتی دار ...

منم هفته ۱۷ ام و دقیقا وضعم مثل شماست،الانم یه ثانیه گرسنه بمونم کلا بهم میریزم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
2805
وایی خیلی بده از معده درد تمام استخونای کنار معدم درد میکنه حس سنگینی معده نمیدونم چرا اینجوره فقط ب ...

بالا آوردن رو نخوا که پدره ادمو در میاره،من خیلی بالا میاوردم جوری که خونریزی کردم اخر،دعا کن تو هفته های بعد بیشتر و بدتر نشی فقط

بالا آوردن رو نخوا که پدره ادمو در میاره،من خیلی بالا میاوردم جوری که خونریزی کردم اخر،دعا کن تو هفت ...

از بس سر دلم درد میکنه میگم کاش یکم حالت تهوع داشتم بهتر میشدم بخدا نمیدونم شاید اونم بدتر باشه ولی اینم خیلی بده 

گرسنگی یکجور تهوع میاره و اذیتم می‌کنه،سیر که میشم یکجور اذیتم میکنه

منم همینم🥹 چه خوب که بالاخره یکی منو درک میکنه. امیدپارم حالت زودتر خوب شه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40