2777
2789

عزیزم موز خیلی قند داره ها

بهش سبزیجات بدید چای سبز چای با دارچین 

یکی دو روز رعایت کنه میاد پایین

کدو بدید خام بخوره

کنار غذاش بخار پز کنید

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم 

ولی امیدوارم اشتباه مامان منو نکنه 

مامان من غوره میخورد 

و قند داشت خیلی زیاد 

این خیلی بده حتما رعایت کنید

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

موز قند بالایی داره

بگو پیاده روی کنه

بعد از غذا سرکه سیب بخوره یه کم

نون کمتر بخوره

ماست رو با شوید بخوره

کدو سبز رو توی ماست رنده کنه بخوره

از شیرینی و هله هوله دوری کنه

توی میوه خوردن زیاده روی نکنه

کاهو زیاد بخوره

ببین مطمئن نیستم تحقیق کن ولی تو کلیپ یه طب سنتی که فکر کنم شیراز بوددیدم که مرده درو از جون پاش رو باید قطع میکردن با زالو درمانی کلا عفونت پا رو از بین بردن تحقیق کن ببین اگه خوبه بره زالو درمانی

کندر...عرق بوقناق...روغن حنظل

و‌مهمتر از همه رعایت کردن...قند که کلا باید حذف بشه ماکارونی سیب زمینی برنج اینام کم بشه تا حد امکان

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
و‌مهمتر از همه رعایت کردن...قند که کلا باید حذف بشه ماکارونی سیب زمینی برنج اینام کم بشه تا حد امکان

اره بهش گفتم نخوره

نان جوهم باید جایگزین نان سفید بشه؟

https://daigo.ir/secret/8708917591

اره بهش گفتم نخورهنان جوهم باید جایگزین نان سفید بشه؟

اره اونم خوبه...فقط این عرقیات اینا اگه میخوره باید زیاد نخوره یه وقت قندش میوفته خطرناکه

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃

شاه توت قند رو میاره پایین.یکی از آشناهامون پره های توی گردو رو درمیاره میجوشونه میخوره میگه قند رو پایین میاره.

تخم هندونه ابوجهل هم خوبه بزاری لای کپسول خالی قورت بدی .گزنه هم خوبه‌.

چرا دکتر براش انسولین تجویز نمیکنه؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

جوشانده تخم شنبلیله برای دیابت خوبه

آش جو

نان جو

ماست و کدو سبز

باید قند ها حتی قندهای طبیعی و میوه کم بخوره یا حذف کنه

نشاسته ام کم بخوره

ورزش پیاده روی

عصاب آرام

داروهاشم بخوره به موقع

دیابت دروازه ای به سوی هزار مرضه چون اینا سیستم ایمنی بدنشون فوق العاده ضعیفه به خصوص اونا که مثل مادرت کنترل نمیکنن