2777
2789

خانوما من لکه های کوچولو در حد نوک سوزن میدیدم دکتر گفت که شیاف رفتم شیاف خارجی از ددروخونه گرفتم قبلش که شیاف اسرانی میزدم لکه هام کم بود چن روز شیاف خارجی زدم روز به روز لکه بینیم زیاد شد که به لخته رسید حالا دو روزه شیاف ایرانی میزنم لکه بینی کم کم شد که دیروز با مدت ۱۸ ساعت اصلا منی که بدون پد نمیتونستم بمونم بدون پد موندم و قطره نیومد ولی بعد ۶ هفته که رابطه داشتم یکم خون اومد در حدود ۲ ساعت که موقع شبافم بود گزاشتم دیگه حالا خون کامل بند اومده دوباره بنظرتون من شیاف خارجی حساسیت دارم یا به من نمیسازه چون شیاف ایرانی که قیمش ۴۰ تومن بود خونریزی من حتی لخته های منو کامل کامل از بین برد بنظرتون چون شیاف باعث خونریزی شده میتونه به بچم اسیب بزنه من پتجشنبه نوبت سونو دارم ولی هفته قبل که رفتم که شروع خونریزیم بود گفت ساک هست ولی هنوز جنین نیست ممکنه چون این شیاف گرونه تقلبی باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف هیچ تاثیری نداره تنها کشوری تو دنیا که از شیاف پروژسترون استقاده میکنه ایرانه

راجبش تو هم اگه تو وبلاگای پزشکی و معتبر بخونی نوشته که تاثیر نداره و بیشتر جنبه ی روانی داره 

من خودم کادر درمانم ، تو بارداریم هماتوم داشتم و خوتریزی میکردم اصلا استفاده نکردم

عزیزم وقتی ایرانی بهتر جواب داده دیگه چرا خودتو‌اذبت میکنیمن خودم برای ای وی اف سری اولم امپول خارجی ...

دقیقا حس میکنم اصلا خارجی داشته بچمو سقط میکرده 

شما که لکه بینی داری بهتربود نزدیکی نمیکردی تا تکلیف جنین و شرایطش مشخص بشه.

منم تا ۱۶ هفته شیاف میذاشتم.

دو روز لک و خون داشتم ۲ روز نداشتم.

مال من خونریزیم به خاطر هماتوم بود.

تا کامل رفع شد به همین منوال بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نمیدونم والا چی بگم. اما تو که لک و خونریزی داری تو ماه های اول نباید رابطه داشته باشی.اگه ۸ هفته ش ...

میدونم بخدا ولی از وقتی حامله شدم خیلی دلم رابطه میخواد نمیدونم چیکار کنم از بس سردی خوردم نابودم ولی حسش هست 

شیاف هیچ تاثیری نداره تنها کشوری تو دنیا که از شیاف پروژسترون استقاده میکنه ایرانهراجبش تو هم اگه تو ...

اخه منو دکتر گفت ولی من با شیاف ایرانی اصلا نمیزاشتمم اوکی بودم وقتی خارجی گزاشتم شروع کردم خونریزی میگم شاید حساسیت داشتم به این شیاف وه اینقد لخته میدیدم حالا بدون شیاف یا با شیاف ایرانب خوب خوبم 

شما که لکه بینی داری بهتربود نزدیکی نمیکردی تا تکلیف جنین و شرایطش مشخص بشه.منم تا ۱۶ هفته شیاف میذا ...

۶ هفته رعایت کردم گفتم حالا که دیگه خونی نیست حتما بعتر شدم گفتم رابطه داشته باشم 

دیگ باید مراعات کنی عزیزم با این وضعت الان باید استراحتم باشی ن ک رابطه کنی

نه کلا یه دیشب بود ادنم اینجور ولی بنده خدا شوهرم مراعات میکنه خودمم اگه بچم چیزیش نشه دیگه تحمل میکنم تا این دوران تموم شع 

اخه منو دکتر گفت ولی من با شیاف ایرانی اصلا نمیزاشتمم اوکی بودم وقتی خارجی گزاشتم شروع کردم خونریزی ...

داری به خودت تلقین میکنی بیشتر

این چیزا هم تاثیر داره

اگه با اون حس حمایت داری استفاده کن

اما در نهایت بدون جنینی که قراره بمونه میمونه جنینی که قرار نیست بمونه رو هر کاری کنی نمیمونه

2810