2777
2789
عنوان

رفتم پیجم عکسامو دیدم گریم گرفت چ بلای سر خودم اوردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 194 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش کی عمل کردی؟دکتر همتی؟چون گفتی خوزستانی میپرسمخودت رو هم اذیت نکن هنوز کلی جا داره مونده تا تغیی ...

نه

کاشش صبرمیکردم اهواز عمل میکردم...

https://daigo.ir/secret/8708917591

نهکاشش صبرمیکردم اهواز عمل میکردم...

بینیت بد نیست اصلا اما خب درک میکنم ادم میخوره تو ذوقش چون اونجوری ک میخواست نشده

چقد عمل کردی؟

همتی تو اهواز کارش خوبه فک کنم 40 باشه هزینه عملش اگه یه وقت خواستی ترمیم کنی گزینه خوبیه فک نکنم ترمیمش خیلی گرون تر از حالت عادی باشه

اما بنظر من دکتر رویا لطفی یگانه ک تو تهران کارش خیلی خوبه کلا تهران بخاطز تجهیزات خوبی ک داره عمل کردن اونجا بهتره

بینیت بد نیست اصلا اما خب درک میکنم ادم میخوره تو ذوقش چون اونجوری ک میخواست نشدهچقد عمل کردی؟همتی ت ...

دقیقااا تهران اسکن سه بعدی داره 

بهت میگن بینیت این شکلی میشه

دکترای نچندان معروف خودشون به کار خوشون اعتماد ندارن هزارتا امضا تعهد میگیرن...

با فکر اینکه بیخیال عمل بینی شانسیه رفتم جلو....

https://daigo.ir/secret/8708917591

فکر نکنم بمن و شما برسه این مردم حتی حکومتم عوض شه بازم صد سالی کار دارن و داریم البته ،یه چیزایی ا ...

تحولات اجتماعی بسیار کند و آهسته پیش میره ، و پیشرفتش نیازمند قشری مبارز و مبرز هست فعلا آثاری از اون قشر دیده نمیشه ما هم در خواب غفلت مشغول تماشای رویاهای زیبا هستیم .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

تحولات اجتماعی بسیار کند و آهسته پیش میره ، و پیشرفتش نیازمند قشری مبارز و مبرز هست فعلا آثاری از او ...

راستش من خودم خیلی این چیزا دغدغم بود زمانی خصوصا مسائل مربوط به زنان و خیلی ام تلاش میکردم که حداقل دید خوده زن ها نسبت به خودشون، ازادی هاشون و حق حقوقشون تغییر کنه ولی دیدم خوده اینا انگار راَضین از شرایطشون، ب قول معروف پرنده های اسیری بودن که قفس هاشونو  میپرستیدن منم دیگه ترجیح دادم خلاف جهت حرکت نکنم  

راستش من خودم خیلی این چیزا دغدغم بود زمانی خصوصا مسائل مربوط به زنان و خیلی ام تلاش میکردم که حداقل ...

عزیزم خلاف جهت حرکت کردن حاصلی جز غرق شدن نداره ولی میتوان با جریان همسو نشد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزم منم بینیمو چند سال پیش عمل کردم 

میفهمم چی میگی امااا بینیت واقعا خوب شده بنظر من😍

شاید چیزی ک توی ذهنت بوده نشده اما به دوتا چیز فکر کن 

یکی اینک ممکن بود بهت نیاد اون چیزی ک خودت دوست داشتی 

یکیم اینک خداروشکر کن ک واقعا خوب شده اگ بد شده بود اگ بد فرم بود و مشکل دار میخواستی چیکارکنی؟انقد بینیا هستن گند میزنن توشون و واقعا عمل بینی بنظر من شانسیه و یچیز صددرصد نیست ،خداروشکر برای شما قشنگ شده زمان بده فقط

بنظر من دوماه دیگ خیلی بیشتر دوسش خواهی داشت😍