2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط که بگذره دیگه کمرنگ میشه خاطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 71 پست
چرا الان باردارم خداروشکر...ولی اون رو هم فراموش نکردم کاش اونم بدنیا میومد

آره منم همینجوری فکرمیکنم هی میگم اگه چند تای دیگه بیارم بازم خواهم گفت یکی دیگه هم بود که نموند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدما به جنین دنیا نیومده وابسته میشن و از سقطش سوگوار میشناونوقت هرکی میرسه به من میگه قوی باش بعد ب ...

🥲🥲🥺🥺 چقدر دردناکه میفهمم عمق دردتو هیچ وقت نمیره از یادت

ولی اگه بابات رو دوست داری براش خیرات بده قرآن بخون بزار روحش شاد باشه الان دیگه کنارت نیست تنها راه ارتباطت همینه خدابهت صبر بده

ببین گلم بچه که بار رفته (سقط شده) پاش تو شکم مادرشهیعنی دو سه ماه دیگه بر میگرده، دوباره باردار م ...

الهی بگردم چه حرف قشنگیه 

همون بار رفته رو متوجه نمیشدم

انشاءالله ممنون عزیزم

🥲🥲🥺🥺 چقدر دردناکه میفهمم عمق دردتو هیچ وقت نمیره از یادتولی اگه بابات رو دوست داری براش خیرات بد ...

شما تجربه‌ی سوگ پدر یا مادر داری؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
انشالله عزیزم . سفر زیارتی خیلی تو روحیه موثره . من بعد سقط هر سال میرم مشهد برای روحیه ام خوبه .یکی ...

ممنون قشنگم

خدا حفظش کنه براتون

میشه بدونم مشکل چی بود که باردار نشدین

آدما به جنین دنیا نیومده وابسته میشن و از سقطش سوگوار میشناونوقت هرکی میرسه به من میگه قوی باش بعد ب ...

الهی بگردم ای جانم خدا رحمتشون کنه خدا بهتون صبر مضاعف بده عزیزم

شما تجربه‌ی سوگ پدر یا مادر داری؟

نه‌ سالم هستن ولی مادربزرگمو خیلی دوست داشتم چهار ساله نیست هر ثانیه یادم بیوفته دردش تازه هست برام و گریم میاد 

اوایل مثل تو بودم خیلی خیلی گریه میکردم درحدی که مریض شدم بدنم بی حس شد 

ولی مادربزرگم به خواب همه می‌رفت به خواب من نمیومد همش گلایه و گریه تا اینکه سوره یس خواندم شبش کاملا خودش اومد محاله ثانیه به ثانیه خواب از یادم بره دقیقا خواب نبود خودش بود بعد اون خواب ب خودم اومدم بهش خیرات قرآن میخونم 

الهی بگردم ای جانم خدا رحمتشون کنه خدا بهتون صبر مضاعف بده عزیزم

خدا نکنه

منم بابت جنین شما متاسفم

انشاا... باز جاش سبز شه

میشه برای بابام دعا کنی؟ اگر دوست داشتی فاتحه بخونید براشون؟

آخه خیلی بابای خوب و آدم خوبی بود

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
نه‌ سالم هستن ولی مادربزرگمو خیلی دوست داشتم چهار ساله نیست هر ثانیه یادم بیوفته دردش تازه هست برام ...

تسلیت میگم

منم خیلی مادر بزرگم رو دوست داشتم و فکر میکردم خیلی سوگش سخت بوده

ولی بعد فوت بابام تازه فهمیدم داغ یعنی چی

فوت والدین قابل قیاس با هیچ سودی نیست

میگن تنها چیزی که ازش سخت‌تره سوگ فرزنده

تسلیت میگممنم خیلی مادر بزرگم رو دوست داشتم و فکر میکردم خیلی سوگش سخت بودهولی بعد فوت بابام تازه فه ...

می‌دونم 🖤 حتی فکر کردن بهشم ترسناکه . همه میریم دیر یا زود آدم خوبا زود میرن . پدرت احتیاج به فاتحه خیرات و قرآن خواندن تو داره براش کم نزار اون میبینه و می‌شنوه 

کاش ی بار به خوابت خود واقعیش بیاد دردت یکم تسکین پیدا کنه چون حس می‌کنی همیشه هست باهات 

ممنون قشنگمخدا حفظش کنه براتونمیشه بدونم مشکل چی بود که باردار نشدین

واسه من خارج رحمی بود و البته یه ساک هم داخل رحم بود که پوچ بود و باعث تشخیص دیر شد و لوله ترکید مجبور شدن با عمل باز لوله و تخمدانم رو بردارن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
یعنی بارداری بعدی کمک میکنه به اینکه به بارداری قبلی کمتر فکرکنی؟

حتما ،میشه گفت تقریبا یادت میره ،و اینکه خیلی از سقط ها به خاطر ناهنجاریه جنینه ،یعنی خدا رحم کرده که به دنیا نیومده