2777
2789
اون یارو چهارتا زن داشت زناش هیچکدوم بی حجاب نبودناااااا یکم فکر کن بعد حرف بزن

چه ربطی داشت 

من مزاحمت رو گفتم 

میگی یارو ۴ تا زن داشت 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
عزیزم آیه قرآنه میگه زنان و دختران بهتره باحجاب باشن تا به عفت و حیا شناخته بشن جدای از این بی حجاب ...

بیا پایین بابا 

آره تو قرآن نوشته !

تو قرآن چیزی در مورد اختلاس و دزدی نگفته؟!

ن چرا چون نفع تو اینه که ما زنا همیشه سرکوب بشیم !

تموم زنای دنیا بی عفت تموم زنای ایران با عفت 😂😂 ؟!

بخاطر این ک با عفتیم هر روز مورد تجاوز و ظلم و کتک قرار میگیریم !

تا چیزی کم میارید سریع مراجعه می‌کنید قرآن نوشته قرآن فرموده کم دروغ دهن خدا بزارید اون خدایی ک من میشناسم این نیست ک شما میگین .

کمی رکم تو ببخش .... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داشت من مزاحمت رو گفتم میگی یارو ۴ تا زن داشت

ربط داره. لابد اونا هم مرده رو تحریک کردن که رفته سمتشون انگاری قحطی مرده. به هرحال پیشنهاد داده اونام پا دادن.

ربط داره. لابد اونا هم مرده رو تحریک کردن که رفته سمتشون انگاری قحطی مرده. به هرحال پیشنهاد داده اون ...

بی ارزش بودن که به مرد متاهل پا دادن دیگه 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
ن دیگه یه عمامه داشته باشی کافیه برا سرپوش تموم کثافت کارایت !

معلومه کم سن و ساله و ذهنش بسته هست. مردا هول مزاحم همه میشه براش فرقی نداره طرفش کیه. محجبه ها هم براشون بهتره چون از ترسشون اعتراض نمیکنن

معلومه کم سن و ساله و ذهنش بسته هست. مردا هول مزاحم همه میشه براش فرقی نداره طرفش کیه. محجبه ها هم ب ...

دل آدم براشون میسوزه یه چیزی کردن تو مغزشون عین طوطی فقط تکرارش میکنن 

کمی رکم تو ببخش .... 

ن دیگه یه عمامه داشته باشی کافیه برا سرپوش تموم کثافت کارایت !

اصلا در آیین اینا چهارتا زن میگیرن که .خیانت  مردا هم شرعیه با چهارتا کلمه عربی حلالش میکنن .الان الکی خواست ربطش بده به حجاب بندازه گردن دختر. انگاری دختره بدبخت لخت می‌ره تو خیابون ://////

بعدشم گفته من با حجابم من خیلی پاکم مزاحم من نمیشن:)))

اصلا در آیین اینا چهارتا زن میگیرن که .خیانت مردا هم شرعیه با چهارتا کلمه عربی حلالش میکنن .الان ال ...

چهار تا زن شرایط داره که حتی تو نگاه هم باید برابر باشه پس عملا از عهده مردا بر نمیاد و برای برخی کشور هاست که زن ها همه راضی هستن دوره جنگ بوده و دخترا و زنای بی شوهر زیاد شدن و زنا از پس کار خونه به تنهایی بر نمی اومدن چون از صفر تا صد پخت یه نون ساده با خودشون بود

الانم تو کشورای عربی زناشون هر کدوم یه ماشین و یه خونه دارن و نسل به نسل اینجوری زندگی کردن

صیغه هم خود اماما گفتن برای فرد متاهل که شما رو با صیغه چه کار خدا شما رو بی نیاز کرده

در ضمن رهبری گفتن هرکس در دفتر ایشون کار میکنه تعدد زوجات داشته باشه اخراجه 

🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره