2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر بیرون رفتن قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 47 پست
قهر کن حتی اگ صدسالم شد، مگ دختره ک قهر میکنه اصلا نه پیام بده نه زنگ انگار ن انگار بعد اگ اومد و گف ...

متنفرم از بدرفتاریاش

واقعا خستم کرده

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا درکش نمیکنمحس اضافی بودن دارم چیکار کنم پیگیرم باشه؟ دلتنگ بشه؟

نمیگم کلا بیخیالش باش اگه سر موضوع مهم قهره و مقصر تویی از دلش در بیار ولی زمانی که به هر دلیل بیخود و کوچکی بخواد قهر کنه الکی نازشو نکش عادت میکنه راه به راه به هر بهانه الکی قهر میمنه تا تو بری دنبالش به خودت ارزش قائل شو میدونم سخته و دلتنگش میشی ولی صبر کن درست میشه 

نه مثلا میخوایم اشنا شیم

پس سریعا کات کن، بحث یک عمر زندگیه، میخای مثلا بهش تکیه کنی تو باید قهر و ناز کنی اما برای شخصیت ی مرد جالب نیس، بعنوان خواهر کوچیک تر بهت میگم حتی مشاورم نرو جداشو ک تا اخر عمر باید دنبال ناز کشیدن باشی عملا تو میشی مرد رابطه

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
دقیقا منم همینطوریمقهر میکنه باید برم دنبالشنمیدونم چیکار کنم

دیگه نرو دنبالش خودت کوچیکه میکنی من الان ده ساله ازدواج کردم هنوز تا دعوامون میشه میگه من که میرفتم تو میومدی دنبالم نمیذاشتی تمومش کنیم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متنفرم از این پسرایی که زود قهر میکنن 

من به طرفم گفتم بریم بیرون فلان ساعت 

گفت فلان ساعت نمیتونم دو ساعت بعد میتونم

گفتم من اون ساعت کار دارم پس باشه یه وقت دیگه

قهر کرد کلا رفت😐😐😐

بابا شماها چرا این همه سختش میکنید واقعا والا پسرا گناه دارن درستهذنباید زیاد رو بدی که هر دیقه قهر کنه منم خودم خوشم نمیاد رفیقم میشع نامزد رفیقم من هر دفعه که قهر میکرد میرفتم منت کشی الان رفیقم همش میگ تو لوسش کردی درسته ولی توی رفاقت و رابطه این لوس بازیارعادبه مخصوصا تو دوران نامزدی سعی کن این دفعه نرو منت کشی ولی بهش  پیام بده بگو سلام چطوری در چه حالی ببین چطور جواب میده پیام هات هم سعی کن با اموجی باشه چون حس و حال رو منتقل میکنه و تاثیر گذاری بهتری داره مثلا میخوای پیام بدی پر انرژی سلام علیک . بع عنوان مثال 

سلام خوبی عزیزم چطوری😁🙃🌱