2777
2789

کسی میشناسه ؟ ازش فال‌ گرفتید ؟

بنظرتون حرفاش واقعیه؟

میخوام بگیرم ولی چون گرونه تردید دارم😄

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه سری چرت و پرت تکراری تحویلت میده 

حیف پول

همون پولو برو بده کودکان بی سرپرست

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سری چرت و پرت تکراری تحویلت میده حیف پولهمون پولو برو بده کودکان بی سرپرست

جدی؟

من تاحالا فال‌ نگرفتم از کسی

به فال‌‌ حافظ اکتفا کردم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

جدی؟من تاحالا فال‌ نگرفتم از کسیبه فال‌‌ حافظ اکتفا کردم😂

عزیزم خدا بهت قدرت تعقل داده که فکر کنی و تصمیم بگیری

هر وقت پول حرام باد آورده داشتی، برو بده به فالگیر

همشون یه مشت بی سواد گشنن که 4تا چرت و پرت سرهم میکنن تازه برای چرندیات گفتنشون پولم میخوان! با همون پول برو مشاور 4تا راه حل بهت میده بجای یه مشت توهم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکی شون چنان مغز جاری منو شستشو داد جاریم عقلشو داد دست این زنکه احمق 

بهش گفت باید یه گوسفند بکشم بندازم تو فلان چاه که طلسم شوهرت برطرف بشه

اینم تو اوج نداری با قرض و بدبختی پول جمع کرد چند میلیون ریخت به حساب اون عوضی برا گوسفند مثلا! 

بعدشم شوهرش بهتر که نشد هیچ، بدترم شد. 

همون پول رو میداد مشاوره، مشکلشون حل می شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خدا بهت قدرت تعقل داده که فکر کنی و تصمیم بگیریهر وقت پول حرام باد آورده داشتی، برو بده به فال ...

حالا چرا مشاور

میخواستم بفهمم کی بچه دار میشم

اخه یکی تعریف میکرد ۱۵ سال پیش تلفنی از یه فالگیر‌ فال‌ گرفته تمام حرفاش ب حقیقت پیوسته...

اون منو ترغیب کرد ، ولی شمارشو نداشت..

ولی تو اینستا از این فالگیر‌ خورشیده خیلی تعریف میکردن 

اما مطمئن نیستم تبلیغه یا حقیقت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی شون چنان مغز جاری منو شستشو داد جاریم عقلشو داد دست این زنکه احمق بهش گفت باید یه گوسفند بکشم بن ...

ببخشید خندم گرفت🥲

اون فالگیر‌ نبوده ک دعا نویس بوده

متنفرم از دعانویسا ببخشید بی ادبی نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید خندم گرفت🥲اون فالگیر‌ نبوده ک دعا نویس بودهمتنفرم از دعانویسا ببخشید بی ادبی نشه

همونم ازش بخای برات فالم میگیره😑

کلا وقتتو با این اراجیف تلف نکن

خداوند هم میفرماید

آن مع العسر یسرا

تلاشت بکن و بسپر به خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید خندم گرفت🥲اون فالگیر‌ نبوده ک دعا نویس بودهمتنفرم از دعانویسا ببخشید بی ادبی نشه

همونم ازش بخای برات فالم میگیره😑

کلا وقتتو با این اراجیف تلف نکن

خداوند هم میفرماید

آن مع العسر یسرا

تلاشت بکن و بسپر به خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونم ازش بخای برات فالم میگیره😑کلا وقتتو با این اراجیف تلف نکنخداوند هم میفرمایدآن مع العسر یسراتل ...

قربونت برم ممنون از محبتت ♥️ 

من خیلی تلاش میکنم نمیدونم چرا جوابمو نداده تو این چندسال

1
5
10
15
20
25
30
35
40