دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برام سوال شد خواهرت اگه واقعاً مذهبیه این حرفهارو از کجا یاد گرفت و چجوری به زبون آورد؟ من تا حالا ندیدم یه مذهبی فحش ناموسی بده.
کار نمیخواد کنی گذر زمان حست رو درست میکنه
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
صبح تا شب نشسته پا فیلمای خارجی که حرفای جنسی براشون مثل نقلو نباته
این خواهر کلا مذهبی نیستش چون ماهواره و اینستا که حرامه فیلم پ ور ن دیدن هم حرامه
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
خود بیشعورش داشت با صدای بلند ساعت ۱ شب فیلم میدید من خوابم نمیبرد گوشیو صداشو زیاد کردم یذره در حدی که صدا گوشی اون نخوره به گوشم بهش بر خورده انگار نه انگار منم آدمم میخام بخوابم