2777
2789

یک روز در میون خونه هست

حقوقش نزدیک ۲۰ 

دوساله استخدام شده 

دهه هفتادی

اونایی که سابقه بالاتر دارن و درجه بالایی دارن مثل بقیه کارمندا کار میکنن و هرروز میان خونه و طبق ساعت اداری کار میکنن

لطفا جنبه شغلی رو نظر بدین فعلا کار به بقیه مسائل نداریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که میگید اره بگید چرا اره چرا نه

استارتر پلیسه یا کارمنده بستگی به خودت داره به خونوادت به خاستگار های دیگه ات مثلا این تو بین خاستگار هات رتبه چنده و اینکه خودت چه معیار هایی داری برات درآمد چقد مهمه و اینکه طرف خونه و اینا داره یا نه البته من خودم به شخصه حاضر باکسی که هیچ نداره ولی عرضه داره ازدواج کنم حتی قد و زیبایی هم خیلی برام ملاک نیست آدم باعرضه میتونه کوخ رو کاخ کنه 

استارتر پلیسه یا کارمنده بستگی به خودت داره به خونوادت به خاستگار های دیگه ات مثلا این تو بین خاستگا ...

خواستگار من نیست من متاهلم 

احتمالا کارمنده دقیق نمیدونم با زندانی هاست 

چرا

دلیلش اینه که چون خودم شاغلم میدونم محیط کاری روی روحیه و حتی شخصیت ادما تاثیر داره

این ادم هرچقدرم کارش تو بخش اداری باشه با چهار پنج تا مجرم مستقیم یا غیرمستقیم ارتباط داره ک نمی پسندم

ی سری دلایل دیگم دارم ک توضیح نمیتونم بدم😬😅

بگو دلایل دیگه رو شاید به درد خورد

میترسم تعلیقم کنن 😕

سربسته میگم به نظرم اگر کسی هس که با زندانیا ارتباطم داره احتمالا ادم درست درمونی نیس که استخدامش کردن 

چون ادمی برا چنین کاری انتخاب میکن ک روحیه خشن و تندخویی داشته باشه و ...