2777
2789
عنوان

بیاین از کارای خوبی که انجام دادین بگین تا خوبی رواج پیدا کنه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

دعا می کنم واسه بقیه

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه برای گنجشگها و یا کریما... اب و خورده نون و گندم میریزم... خصوصا هوا الان گرمه حتما اب بیشتر میزارم تشنه نمونن...

براشون لونه درست کردم...

یه مقدار پول همیشه برای نیازمندایی که میان در خونمون میزارم.‌

سعی میکنم خریدامو اگه دست فروش داره. از دست فروشها بخرم. 

ببینم پیرزن بار سنگین داره براش میارم 

بتونم کسی رو راهنمایی کنم میکنم تا مثل من نشه. 

برای خوشبختی بقیه خوشحال میشم. خوشحال میشم کسی مثل من نشه. 

سعی میکنم تا حد امکان برا بقیه دعا کنم و کاری کنم 

یه سری خط قرمزها که کلا زندگی رو متحول میکنه وباعث آرامش زندگی تون میشه ....۱حسادت ممنوع.  ۲تجسس

و فضولی ممنوع.  ۳نفرین وانرژی منفی ممنوع.   ۴همیشه انرژی مثبت داشته باشید هرچیزی میخواهید اول برای دیگران دعاکنید بعد خودتون حتی اگه از کسی بدتون میاد. ۵قضاوت مسخره کردن دل شکستن خیلی مواظب اینا باشید بعضی حرفا تا آخر عمر یادمون نمیره

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

برای همه دعا میکنم اما نمیدونم چرا برای خودم دعا نمیکنم 

توی درس ها و مشکلاتی که همکلاس هام دارند کمکشون میکنم 

توی اتوبوس کسانی که من کارت ندارند و پول همراشون نیست یا هست به من میگن من براشون میزنم اما پول نمیگیرم برق خوشحالی و تشکر شون خیلی برای من ارزش داره فقط این ها یادم میاد 🤦‍♀️

یه خانم بیمار نیازمند بودن، اغلب وقتها که میتونستم هزینه های درمانیش هرچقدر میتونستم کمک میکردم.  خدا رحمتش کنه بالاخره سرطان از پا درش اورد.  یه پسر بچه یتیم ماهانه یه پولی براش می‌فرستادم الان ماشالله واسه خودش مرد شده. یه پسر بچه یتیم دیگه است الان به اون در حد توانم کمک میکنم. به یه ادم نیازمند هرماه ۱۰۰تومن از یارانه ام بر ای خرید اینترنتش بهش کمک می‌کنم‌. یک ماه پیش ۵۰۰تومن کمک هزینه سفر کربلا برای خانم نیازمندی که بار اولش بود سفر کربلا کمک کردم. تابستانها هروقت بتونم میوه برای آدم های نیازمند میگیرم. هروقت بتونم به یه دختر سندرم داون  در حد پول خرید پوشکش(معلول ویلچر نشین) کمک میکنم. شبهای جمعه خیرات بتونم میفرستم.  به موسسه کودکان سرطانی هروقت بتونم کمک میکنم. به روضه و نذری امام حسین به یه حسینه کمک کنم هر وقت بتونم.یه پیرمرد با آبروی نیازمند سر راه مدرسه دخترم هست هروقت بتونم بهش کمک میکنم. اشکهاش مطمئنم نجاتم میده.همه اینا رو گفتم که ان شاالله اشاعه دهنده یه کار خوب باشیم

تفکیک  زباله...جمع کردن استخونهای مرغ از غذامون و بردن برای سگها ... آب دادن به درختهای اطراف خونمون ک شهرداری خیلی کم اب میده ب این زبون بسته ها ...ماهانه پخش غذا یا گوشت به افرادی ک میشناسیم و می دونیم ک نیازمندن   

من اونقدرا آدم خوبی نیستم ولی خط قرمز زیاد دارم ...

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
بعصی چیزارو نمیشه گفت ولی اینو میگم کاش عادت بسه برامونمثلا وقتی صدای امبولانس میشنوم یا ترمز ماشین ...

چه جالب. 

منم یکی از عادت ها و انگیزه هام همینه و خدا رو شکر انجام میدم. 

این حرکت باعث میشه که نفس مون همیشه بیدار و هشیار بمونه که نسبت به آدم‌های دیگه بی تفاوت نباشیم. 

و قطعاً برای زندگی هر دو طرف، تاثیر مثبت داره. 

سند حرفام هم، قسمت هایی از برنامه ی زندگی پس از زندگی است. که گواه این موضوع است. 

چه جالب. منم یکی از عادت ها و انگیزه هام همینه و خدا رو شکر انجام میدم. این حرکت باعث میشه که نفس مو ...

خیلی دوسدارم بیشتر راجع به این موضوع بدونم بخصوص الان که گفتید برنامه زندگی پس از زندگی هم مصداث براش داشته

خیلی دوسدارم بیشتر راجع به این موضوع بدونم بخصوص الان که گفتید برنامه زندگی پس از زندگی هم مصداث برا ...

اینکه میگید صلوات میفرستید برای مشکلات دیگران، در واقع ذکر صلوات نوعی دعا کردن در حق دیگرانه. 

و هیچ ذکر و دعایی نیست که در حق خودمون یا دیگران، بی اثر بمونه. 

مثلاً در یکی از قسمت های برنامه زندگی پس از زندگی، یه پسره فکر کنم فامیلش طهماسبی بود اگه اشتباه نکنم، می‌گفت وقتی نوجوان بوده،، داخل مسجد بعد از اتمام نماز، همه داشتند خارج می‌شدند که یه پیرمردی کفش هاش گم شده بوده و این پسره همون اطراف رو یکم می گرده و پیدا می کنه و کفش ها رو جفت می کنه و میزاره پیش پای پیرمرده، بعد پیرمرده میگه : ( پات درد نگیره جوون ) 

خلاصه اون دنیا به پسره نشون میدن که چند جای زندگی اش قرار بوده در حین تصادف یا اتفاقات دیگه، پاشو قطع کنن یا به نحوی آسیب ببینه، ولی بخاطر اثر دعای اون پیرمرده، این بلاها برطرف و خنثی می‌شده. 

بنابراین دعا و صلوات در حق دیگران، قطعاً اثر مثبت داره.