2777
2789
عنوان

هاش سی جی وده تا پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 788 پست
نه امروز hcg زدم دعام کن

انشالله دست پر بیای اینماه منو ناهور و شما و هرکسی ک چشم انتظاره و سه تایی به هم تبریک بگیم این ماه سیکلمون قشنگم نذر نمکم میگن معجزه میکنه و منم کردم ببینیم چ اتفاقی قراره بیفته جز صبر که هیچ کاری ازدستمون برنمیاد گلم مجبوریم 🙏

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
دکترم به من تقویتی هم داده بود . روغن ماهیویتامین آسیمنیزیمآمپول سوپرفکتاینا تخمک رو رشد میدن

پس داروهاتون بامن خیلی متفاوته ب من فقط لتروزول هرماه میده و هاش سی جی و دوفامد از روز ۱۵بخورم و یشب درمیون تا یه هفته نزدیکی همین و

فقط اینماه ک روز ۱۲ پریودم فولی ۱۲ هردو تخمدونام همین اندازها بودن وداشتم برام همون روز یه هاچ ام جی تجویز کرد زدم ...و دوفامدمو میخورم از رو ۱۵ تا ۲۵ پری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس داروهاتون بامن خیلی متفاوته ب من فقط لتروزول هرماه میده و هاش سی جی و دوفامد از روز ۱۵بخورم و یشب ...

خودمم فهمیدم تخمکام دیرترازاد میشن روز ۱۶ ۱۷ یا ۱۸ هستش همیشه بنظر خودم چون این تایما سونوندادم ک ببینه دکتر روزای ۱۰ و ۱۲ و ۱۴ سونو گرفته خود دکترازم و از رحمم و تمیزیش و بدون هیچ عفونتی خیلی از رحمم راظیه دکترم میگه عالیه همه چیزت 

و اینماهم نشم معلوم نیست ای یو ای پیشنهاد بده یاازمایشات و‌ایناالبته نوشته اما گفت اینماه و اقدام میکنی نرو اوایل پریود اگ شدی برو هم خودم هم همسرم دبارع ازمایش بدیم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماهه سوم امپول و داروهای دکترمه تواین ماهها نداشتم همچین چیزی اخه اینباراینطورشدم یعنی امیدوار با ...

استرس نداشته باش استرس نمی ذاره تخمک گذاری کنی هر چی خدا بخواد همون میشه . من اون ماهی که توی ذهنمم نبود باردار شدم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
پس داروهاتون بامن خیلی متفاوته ب من فقط لتروزول هرماه میده و هاش سی جی و دوفامد از روز ۱۵بخورم و یشب ...

من پلی کیستیک بودم و عمل شدم و داروهای آی وی اف بهم داد چون ۳۶ سالمه و ۸ ساله بدون جلوگیری باردار نشدم 

[QUOTE=352397020]من پلی کیستیک بودم و عمل شدم و داروهای آی وی اف بهم داد چون ۳۶ سالمه و ۸ ساله بدون جلوگیری باردار نش ...[/QUOTشما بچه اولتونه یادوم گلم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=352397020]من پلی کیستیک بودم و عمل شدم و داروهای آی وی اف بهم داد چون ۳۶ سالمه و ۸ ساله بدون ...

انشالله دوم

یه پسر ۹ ساله دارم اون موقع هم ۸ ماه دکتر رفتم البته هورمونام رو تنظیم کرد داروی تخمدان نخوردم .

[QUOTE=352397020]من پلی کیستیک بودم و عمل شدم و داروهای آی وی اف بهم داد چون ۳۶ سالمه و ۸ ساله بدون ...

سلام عزیزم خوبی ؟ چخبرا ؟ موعدت کی هست ؟ خبری نشد 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
ان شاالله ک این ماه آخره انتظار هردومون هست

سلام عزیزم خوبی میگم من دلدردای پری رو دارم و سینهامم دارن هی بهترمیشن بااین اوصاف میخام بشم و این ماهم هیچی خیلی گریه کردم خداازم رو برداشته انگار 😭🙏😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی میگم من دلدردای پری رو دارم و سینهامم دارن هی بهترمیشن بااین اوصاف میخام بشم و این م ...

عزیزم نا امید نشو . البته منم همینجوری ام این ماه خیلی ب خدا رو زدم خیلی گریه کردم ولی مطمعنم میگذره این روزا و ماهم بچمونو بغل میکنیم اگ خدا بخواد 

عزیزم نا امید نشو . البته منم همینجوری ام این ماه خیلی ب خدا رو زدم خیلی گریه کردم ولی مطمعنم میگذره ...

الهی آمین🙏💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی میگم من دلدردای پری رو دارم و سینهامم دارن هی بهترمیشن بااین اوصاف میخام بشم و این م ...

منم بعضی ماه ها سینه درد شدید میگرفتم امیدوار میشدم ولی بعدش پریودی میومد. موعدت کی هس گلم؟

عزیزم نا امید نشو . البته منم همینجوری ام این ماه خیلی ب خدا رو زدم خیلی گریه کردم ولی مطمعنم میگذره ...

باورت میشه دیگه خسته شدم میخام دیگ بزارم کنار همه چیو وقتی خدانمیخاد زوری چرااخهد😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بعضی ماه ها سینه درد شدید میگرفتم امیدوار میشدم ولی بعدش پریودی میومد. موعدت کی هس گلم؟

۲۳گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40