2777
2789
عنوان

هاش سی جی وده تا پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 4903 بازدید | 784 پست

عزیزم برو یک آزمایش تیتر بده خیالتم  راحت بشه منم خیلی دارو مصرف مردم اما بعد این که دکتر نرفتم حامله شدم همه میگفتن برو آی وی اف  من اخرین روز پریودیم 20 اردیبهشت بود 4 تیر رفتم آزمایش 

فهمیدم تخمک گذاریم نزدیک پریودی بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ن گلم امروز ۱۵ پریودم هست نه نشدم هنوز این ماه امیدوارم انشالله همه اونایی ک منتظریم یشم ...

انشاالله که نتیجه میگیری این ماه  امیدت بخدا باشه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم برو یک آزمایش تیتر بده خیالتم راحت بشه منم خیلی دارو مصرف مردم اما بعد این که دکتر نرفتم حامل ...

اهان  ممنون گلم الان سینه درد شدید دارم با خوردن ویتاگنوس همیشه موقع شدنم دوروز درد میکردومیشدم دردش اروم میشد  اینبار از ۱۴ پریم تاخود الان ک وحشتناک ینی دست بخوره تکون بخوره ظعف میرم یعنی هنوز ۹ روز باز مونده ب پریم تقریبا هشت روز مونده چرا ب این زودی درداومدن سینهام 😔همین الان یعنی داخل ماشین تکون  میخوره میمیرم نکنه پرولاکتینم رفته بالا 😭

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
انشاالله که نتیجه میگیری این ماه امیدت بخدا باشه

یعنی میشه😔بخدا دیگ رددادم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
اتفاقا کیستارواب میکنهاصلاااا خوب نباشه ظرر ب هیچ عنوان نداره نترس اصلا

ان شاالله ک این ماه آخره انتظار هردومون هست

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
شوهرت آزمایش اسپرم داده؟

بله مشکلی نداشته تاحالا دوسه بارداده مطمعنم خودمم مشکل تخمک گذاری و فولیکولم زیر ۲۰ بودنش بوده مطمعنم اینو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله مشکلی نداشته تاحالا دوسه بارداده مطمعنم خودمم مشکل تخمک گذاری و فولیکولم زیر ۲۰ بودنش بوده مطمعن ...

دکترم به من تقویتی هم داده بود . روغن ماهی

ویتامین آ

سی

منیزیم

آمپول سوپرفکت

اینا تخمک رو رشد میدن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
دکترم به من تقویتی هم داده بود . روغن ماهیویتامین آسیمنیزیمآمپول سوپرفکتاینا تخمک رو رشد میدن

شما بارداری گلم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله ک این ماه آخره انتظار هردومون هست

انشالله عزیزم خداهرچی بخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم به من تقویتی هم داده بود . روغن ماهیویتامین آسیمنیزیمآمپول سوپرفکتاینا تخمک رو رشد میدن

شمانمیدونی سینه دردم براچیه از روز ۱۵ یا ۱۶ پریودم تاالان هی وحشتناک کیشه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرصای هورمونی باعثش میشن منم همینم نگران نباش

من ماهه سوم امپول و داروهای دکترمه تواین ماهها نداشتم همچین چیزی اخه اینباراینطورشدم یعنی امیدوار باشم ؟😔اگه هرماه ک داروزدم میبودم اره خب میدونستم هورمونین اونه اماخب ویتاگنوس داروگیاهی هم کنارشون داشتم ک احتمال دادم بلخره   ی تکونی خورده تخمدونام

1
5
10
15
20
25
30
35
40