2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شرایط جوری که من باید بچه رو ببرم خونشون

اره یکی از ساکنین ساختمون پرستار بچه های بقیه واحدهاست   . ماماناشون میان سراغشون بازور میبرن بچه هارو چون بهشون خوش میگذره اونجا و بخاطر مشغله پدرو مادراشون بچه ها توخونه خودشون زیاد توجه و محبت دریافت نمیکنن .  خانم مهربونی هست و دوتا دختر بزرگم داره که پارک و سینما و خرید و کلا واسه تفریح بیرونم میبرن بچه هارو 

خدا جونم                                                           دمت گرم   
نه شرایط جوری که من باید بچه رو ببرم خونشون

اصلا اعتماد نکن. من خونه خودم میومد دوربین هم گذاشته بودم.

خودش هم خیلی معقول به نظر میومد.

ولی دیدم یه بار عصبانی شد اسباب بازی پرت کرد به بچه‌م

من چند تا از همکارام این کارو میکنن بچه رو میبرن خونه پرستار.ظاهرا راضی هستند ولی من اعتماد ندارم.

من معلم هستم یکی از مادرا پرستار یه بچه است که میرفت خونه اون طرف بچه رو نگه می‌داشت.هر وقت جلسه و ... بود با خودش می‌آورد.

یه روز خودش تنهایی اومد درس بچشو بپرسه گفت عجله دارم بچه رو خواب گذاشتم اومدم.از اون روز من به شدت ترسیدم .مگه میشه بچه یکساله رو تنها گذاشت تو خونه.حتی اگه خواب باشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مهد کودک که امن تره اگه میخوای پرستار بگیری حداقل بیار تو خونه خودت پرستار از جای مطمئن بگیری دیگه نیازی نیست نگران خونت باشی که بچه مهمتره حداقل خونه از لحاظ روانی آرامش داره تو خونه خودش